• Bekerwedstrijd FCC JO10-2-HSV JO10-2

• De wedstrijd is verplaatst van zaterdag 24-2 naar de woensdagavond 21-2 i.v.m. vakantietijd en bij beide teams te weinig spelers díe dag.
    De eerste helft stond Melle op doel met daarvoor in de verdediging Jurr, Duuk en Thijs. Midden stond Julian en in de aanval Morris en Storm. 1e wissel Stijn.
    HSV was naar Castricum gekomen om "even" 3 punten op te halen.
    De wedstrijd begon en het was gelijk te merken dat beide teams er zin in hadden. Ze speelden beide vol op de aanval wat leidde tot kansen voor beide partijen.Het was echter FCC die als eerste scoorde en op 1-0 kwam door een mooie aanval die met een mooi schot van Storm werd bekroond. HSV begon meer aan te dringen en door goed verdedigings- en keeperwerk, wist FCC even stand te houden. Nog voor rust werd door HSV de score toch nog gelijk gezet.
    Na rust werd Melle vervangen door Julian.
    In de verdediging Storm, Duuk en Stijn. Midden Morris en de aanval Thijs en Melle, Jurr 1e wissel.

Wederom waren de ploegen aan elkaar gewaagd maar waren de betere kansen eerst voor HSV. Weer stond de verdediging goed en had ook Julian een paar beste reddingen. Toch viel ook nu de 1-2. Onze jongens lieten zich hierdoor niet uit het veld slaan en maakte vanaf de aftrap een vloeiende aanval via Jurr naar Morris, Morris naar Storm en Storm weer op Morris terug BOEM 2-2. Hierna liet FCC duidelijk zien dat er niks te halen viel voor HSV en voetbalde de ene mooie aanval na de andere op de mat. Door goed overspelen met elkaar en een paar mooie kapbewegingen werd twee maal Thijs in stelling gebracht die met twee pracht schoten, de keeper van HSV verschalkte.
    HSV probeerde nog wel aan te zetten na de tegenslagen maar was niet meer in staat onze prima verdediging te passeren. Tot slot werd met een mooie pass Storm alleen op de keeper af gestuurd en die ronde één op één koeltjes af. 5-2

Coaches Kitty en Mourad stonden te glunderen langs de lijn want JO10-2 heeft wederom laten zien en echt team te zijn. Ze verdienen een dikke pluim voor het mooie spel wat ze het publiek hebben voorgeschoteld.