• FC Castricum JO10-2 - KFC JO10-2

• Zaterdag 23 september was een hele mooie dag om te voetballen. Toen ik wakker werd scheen de zon al! Beter dan vorige week, toen moesten Stijn en ik 2 wedstrijden in de regen spelen.

Deze keer begon de wedstrijd om 10.00 uur. We waren er allemaal 9.30 uur om ons om te kleden in de kleedkamer en alles door te spreken wat de coach van plan was. Brecht stond de eerste helft op keep en Oscar de tweede helft.

De wedstrijd begon goed! Melle maakte de 1-0 tegen KFC. Jammer genoeg scoorde KFC ook de eerste helft en werd het 1-1. Wij hadden heel veel kansen, maar scoorde helaas net niet.

Na de rust scoorde Thijs de 2-1, de bal raakte net de handen van de keeper, maar kwam mooi het doel in.

De tegenstander had nog 1 kans om te scoren en maakte ook de 2-2. Toen werd het heel spannend! Wij wilde winnen!! Ik kreeg de bal rechts achterin en schoot deze naar Morris. Morris maakte hierdoor gelukkig de 3-2 en kon scheidsrechter Rody af fluiten...

Wij hadden gewonnen met 3-2 van KFC!

Tijdens de penalty's moedigde wij elkaar allemaal aan! Keeper Oscar had een paar mooie reddingen.

Wat hebben wij een leuk team! Ik heb nu al zin in de volgende wedstrijd!!