• FC Uitgeest JO10-2 - FC Castricum JO10-2

• Het is zaterdag 16 december en wij zijn klaar om een bekerwedstrijd te spelen tegen Uitgeest JO10-2. Omdat wij de winnaars zijn van onze poule en Uitgeest JO10-2 van hun poule, moeten wij tegen elkaar spelen. De winnaar gaat door naar de volgende ronde en de verliezer valt af. De eerste helft stond Melle op doel en de tweede helft Julian.

Het was een spannende wedstrijd. Waar wij eerst 1-0 achter stonden. Al snel scoorde Storm de 1-1. Vlak voor rust scoorde ik de 1-2 voorsprong. Eerst tegen de lat en daarna via de handen van de keeper toch het doel in.

In de tweede helft scoorde Thijs de 1-3, daarna weer twee tegen doelpunten 2-3 en 3-3. Gelukkig kwam Morris met de 3-4 en op de valreep een hele mooie van Melle, 3-5! De scheidsrechter floot, de wedstrijd was afgelopen.