• Onder 19-1 speelt nacompetitie

  • Na een moeizame competitiestart met 5 punten uit 8 wedstrijden wist het team zich in de tweede periode geweldig te herstellen. Eindelijk stond er een volledig team met de nodige kwaliteiten. De puzzelstukjes begonnen  op hun plaats te vallen en de resultaten logen er niet om. Het gelijke spel in tegen koploper Kolping Boys was de voorbode van een steeds beter draaiend team. De tweede periode werd afgesloten met 18 punten uit 7 wedstrijden. Een gelijk aantal met koploper Kolping Boys. Doordat zij de eerste periode al hadden gewonnen plaatste de FC zich voor de nacompetitie. Mede door blessures en het wegvallen van een aantal belangrijke spelers was de derde periode wisselvallig maar werden de nummers 2, 3 en 4 met goed voetbal verslagen.

    De nacompetitie gaat woensdag 17 mei van start met een thuiswedstrijd tegen VRC (Veenendaal) Daarna volgen twee uitwedstrijden tegen respectievelijk Hillegom en NVC (Naarden). Op volledige oorlogssterkte is dit team tot mooie dingen in staat. Of het genoeg is voor de stap omhoog zullen de komende weken moeten uitwijzen.

    Voor de meeste spelers betekend dit ook een afsluiting van een periode. Een aantal heeft vanaf hun zesde jaar met elkaar gevoetbald en gaan nu op weg naar de senioren. Hoe mooi zou het zijn de jeugdperiode met een promotie af te sluiten.