• AANBIEDING AZ-NAC MET SUPPORT VAN FC CASTRICUM

 • Uitnodiging

   

  AZ nodigt hierbij alle leden van FC Castricum graag uit om het duel AZ - NAC op zondag 12 augustus (16:45 uur) te bezoeken tegen het actietarief van slechts €10 per kaart.

  Ook senioren, veteranen, ouders, begeleiders en trainers zijn van harte uitgenodigd zodat er voldoende begeleiding voor de kinderen is.

   

  Met deze leuke clubactie kunnen jullie ook nog geld verdienen voor FC Castricum. Voor iedere verkochte kaart ontvangt FC Castricum namelijk een cashback van € 1,-.

   

  Je kunt per team of individueel per lid bestellen. Let op: Je zit samen met FC Castricum in één vak maar binnen dat vak krijg je een rij en stoelnummer toegewezen.

  Wil je als team/familie/vriendjes bij elkaar zitten, bestel dan je kaarten in één bestelling.

   

  Bestellen kan via de volgende actielink: https://voetbal.iticketsro.com/AZ/deeplink.aspx?token=ActieAZNACBreda_FCCastricum_zo0N89Ke

  Graag ook een mailtje naar albertbras@ziggo.nl betreffende aantal bestelde kaarten zodat FC Castricum direct op de hoogte is van aantal bestelde kaarten.

   

  Werkwijze

  De kaarten kunnen tot en met donderdag 26 juli online besteld worden via bovenstaande link.

  Daarna zal AZ de plekken in het stadion indelen en worden de kaarten geprint en in één zending verstuurd naar FC Castricum.

  De kaarten kunnen vervolgens door de bestellers in de kantine van FC Castricum op zaterdag 11 augustus om 14.00 uur worden opgehaald.

   

  FC Castricum hoopt en verwacht een grote opkomst.

  Wordt helemaal leuk.

   

  Met vriendelijke groeten, 
  Albert Bras (Wedstrijd secretaris FC Castricum Jeugd en AZ-fan )