• AFSCHEID ROB KRAMER (DEEL 3)

 • Al is het alweer enkele weken terug dat we officieel afscheid van hem hebben genomen, het bijbehorende beeldmateriaal dat deze hele dag in beeld brengt staat nu ook op de site. En afscheid zonder foto’s is immers geen afscheid, dus moest er nog wat gebeuren.

  En ook een afscheid dat voor een groot deel vormgegeven werd door de jongste jeugdleden die het voor meneer Kramer tot een bijzondere dag hebben gemaakt. Een fotoalbum op de site maakt het afscheid nu helemaal compleet, in het fotoalbum zijn alle facetten van deze gedenkwaardige dag vastgelegd.

  We hebben afgesproken hem niet te vergeten, het eerste tastbare feit is het naambordje met Rob Kramerlaan aan de buitenmuur achter de kantine opgehangen. En ook wordt er gewerkt aan de nieuwe FC Castricum “Nachtwacht” d.w.z. de foto van alle jeugdleden met meneer Kramer er op die wordt vergroot tot een groot doek dat bij de centrale kleedkamer ingang zal worden opgehangen.

  En zo zullen we deze trainer de komende jaren nog steeds gaan tegenkomen!

  Alle betrokkenen die deze dag hebben voorbereid en uitgevoerd en tot een zeer mooie dag hebben gemaakt, hartelijk dank daarvoor! Ook een woord van dank aan Theo Beentjes en Martine van Nijnatten die hebben zorggedragen voor alle foto’s in het album.

  Meneer Kramer, nu dan eindelijk met pensioen, we wensen u en uw vrouw alle goeds toe en hopen u nog veel te mogen zien.

  Bestuur.

  Klik hier voor fotoreportage Martine van Nijnatten

  Klik hier voor fotoreportage Theo Beentjes