• De indelingen voor Onder 19 en Onder 17 zijn nu ook bekend. Het duurde wat langer dan gepland, omdat we allerlei opties aan een aantal spelers hebben voorgelegd. Door vervroegd spelers door te schuiven naar Onder 19 wilden we daar drie teams formeren. Spelers die daarvoor zijn benaderd, gaven aan in hun eigen leeftijdscategorie te willen blijven spelen en dat is hun goed recht.

  Hierdoor starten wij vooralsnog het seizoen met twee Onder 19 teams en drie Onder 17 teams. Al deze teams zitten vrij ruim in hun spelers, maar het is helaas niet anders. Als iemand nog een oplossing weet, dan houden wij ons aanbevolen, maar iedere mutatie naar een leeftijdscategorie hoger of lager moet wel plaatsvinden met instemming van de betreffende spelers. We gaan geen spelers dwingen.

  Voor de volledigheid staan hieronder alle teamindelingen. Ik benadruk nogmaals dat de indelingen kunnen nog kunnen wijzigen bij de aanvang van het seizoen en mogelijk ook nog gedurende het seizoen als de ontwikkeling, de inzet of het gedrag van spelers hier aanleiding toe geven.

  Als je je naam niet terugvindt of je hebt een vraag over de indeling stuur dan een mail naar arthur@regiovoetbalmagazine.nl

  Voor Onder 19 klik hier
  Voor Onder 17 klik hier
  Voor Onder 15/Onder 14 klik hier
  Voor Onder 13/Onder 12 klik hier
  Voor Onder 11/Onder 10 klik hier
  Voor Onder 9/Onder 8 klik hier
  Voor meiden Onder 17, Onder 15, Onder 13 klik hier

  Arthur Oosthoek
  jeugdvoorzitter FC Castricum