• ALSOF ER GEEN CORONA IS GEWEEST….

 • Wie afgelopen zaterdag ons clubcomplex bezocht had de indruk kunnen krijgen dat dit een volstrekt normale zaak was, alsof de afgelopen periode slechts een lange boze droom is geweest.

  Het was weer een gezellige en drukke boel,  mooi weer met volle terrassen en nazit van goed geluimde leden. Eindelijk rolde de bal weer bij de teams die zich hadden ingeschreven voor de bekerwedstrijden, die ook de komende zaterdag nog gespeeld gaan worden waarna de week er op de competitie begint.

  Onze vereniging heeft dankzij de steunmaatregelen van de overheid de afgelopen periode goed doorstaan waarbij onze dank ook uitgaat naar alle leden die ons tot steun waren en zonder morren hun contributie hebben betaald, heel veel dank hiervoor!
  We hopen dat verdere versoepelingen in deze maand nog volgen waardoor ook ons verenigingsleven weer wat normaler wordt. Tot die tijd hebben we te maken met maatregelen in de kantine, kleed-kamers en op de terrassen. 

  Op dit moment zij we nog met de gemeente in gesprek over de compensatie van veld 5 waarop het nieuw te bouwen zwembad komt, dit zijn echter geen makkelijke gesprekken die het bestuur hoe dan ook tot een goed einde wil brengen met een aanvaardbaar resultaat d.w.z.een kunstgrasveld en daarnaast een (gras)wedstrijdveld waarbij onze sterke voorkeur uitgaat naar een KGV op veld 2.

  Als er meer nieuws is op dit vlak dan zal dit uiteraard op onze site worden meegedeeld, het is echter stroperige materie (veel belanghebbenden met elk eigen wensen) die de nodige tijd vergt om tot besluitvorming door de gemeente te komen.
  Ook zijn we als vereniging van plan mee te doen aan spaaracties van de KNVB/Albert Hein en de Vomar waarover deze week meer nieuws op de site zal volgen. Wij hopen dat onze leden met aanverwante familieleden en kennissen hieraan mee willen doen om geld te verdienen voor de club.

  En nu we het toch over nieuws hebben, onze PR-commissie zal met nieuw elan ervoor zorgen dat onze site wordt gebombardeerd met nieuwtjes dus houdt de website in de gaten voor het laatste nieuws. Mocht je nieuwtjes hebben in relatie tot de club dan kunnen jullie dat sturen (liefst met foto) naar PR@fccastricum.nl

  Ook onze immer actieve jeugdafdeling heeft de eerste open dag alweer gepland op volgende week woensdag 15 september, zie verder op onze site. De voetballente breekt aan, het voetballeven ontluikt aan alle kanten, van jong tot ouder, wat hebben we er een zin in.

  Wij wensen alle donateurs, leden, en vrijwilligers een spetterend seizoen toe waarbij we jullie veel hopen te zien op ons complex.

  Bestuur.