• Bal van Glorie voor victorie

 • BRENGT DE BAL VAN INSTALLATIEBEDRIJF WILL GLORIE OOK DE VICTORIE?

  Zaterdag 22 april 2017 speelt het eerste elftal de thuiswedstrijd  tegen  ZCFC om 14.30 uur op sportpark De Bloemen.  Deze wedstrijd, die onder leiding staat van scheidsrechter Haringsma, is voor beide partijen belangrijk. ZCFC maakt nog kans op de laatste periodetitel. De mannen  van Arvid Smit kunnen aanstaande zaterdag kampioen worden in de 3e klasse. Om de promotie naar de 2e klasse te bewerkstelligen moet er wel gewonnen worden. Kortom een wedstrijd om naar uit te kijken.

  Zaterdag staat niet alleen in het teken van deze wedstrijd want ook het “Waar schijt de koe-festijn” staat op het programma. Voor dit vermakelijke festijn zijn nog loten te kopen dus sla u slag. Na afloop van de wedstrijd en “Waar schijt de koe” is er muziek in de kantine.  Dus redenen genoeg om zaterdag naar sportpark De Bloemen te komen en de mannen van ons 1e elftal te ondersteunen in hun strijd om het kampioenschap.

  Installatiebedrijf Will Glorie heeft een vooruitziende blik gehad, want al weken geleden besloot het bedrijf om voor deze wedstrijd de bal beschikbaar te stellen. Het bedrijf beschikt over moderne bedrijfsmiddelen en een ruime werkplaats aan de Schulpstet 34B te Bakkum. Een klein gemotiveerd en vakkundig team verricht werkzaamheden aan hoogwaardige technische installaties en voeren loodgieterswerkzaamheden uit bij bedrijven en particulieren.

  Will Glorie, voor al uw opdrachten op het gebied van: CV ketels, vloerverwarming, warmtepompen, airconditioning, dakbedekking, zinkwerk en zonnecollectoren.

  Heeft u interesse of heeft u behoefte aan een vrijblijvend kennismaking dan kunt u bellen met Will Glorie, telefoon 0251 656250. U kunt natuurlijk ook kijken op de website: www.willglorie.nl