• BLUE WORLD MODE EN FC CASTRICUM KOMEN ELKAAR TEGEMOET

  • Om het evenement 'Waar schijt de koe?', dat op zaterdag 25 mei 2019 wordt gehouden op Sportpark Noord-End, nóg meer bekendheid en allure te geven slaan 'De Selectie' van FC Castricum en Blue World Mode de handen ineen.  

    Op vrijdag 24 mei, tijdens de koopavond in Geesterduin, worden naast alle klanten ook alle leden van FC Castricum uitgenodigd om te komen shoppen bij Blue World Mode, onder het genot van een hapje en een drankje. Er zullen deze avond leden van de selectie aanwezig zijn voor een gezellig praatje, terwijl ze je helpen de juiste kleding uit te zoeken. Daarnaast gaat 10% van de omzet van die avond naar FC Castricum en krijgt iedere klant bij aankoop van een artikel een consumptiemuntje om een dag later tijdens het evenement 'Waar schijt de koe?' een drankje te kunnen halen. 

    Het doel van de avond is om meer binding te creëren tussen de mensen in het dorp, de leden van de club en de selectie van FC Castricum. Daarnaast willen we de mensen attenderen op het succesvolle 'Waar schijt de koe?’, wat dit jaar voor de 3e keer plaatsvindt. Na afloop van de wedstrijd, FC Castricum - Wartburgia (aanvang 14:30 uur) zal direct gestart worden met de 'Waar schijt de koe?'-loterij én de veelbelovende feestavond! Naast het feest, waar o.a. John West live komt optreden, is er van af 14:00 uur voor jong en oud al genoeg vermaak en vertier rond het Sportpark. 

    Dus zien we jou vrijdag avond bij Blue World en zaterdag bij FC Castricum?!