• CASTRICUM JO11-1 TRIOMFEERT MET OVERWELDIGENDE SCORE OP ADO’ 20 JO11-3

 • Zaterdag 10 februari.
  Op een drassig veld bij ADO stond de wedstrijd tussen ADO en Castricum op het programma. De spanning was voelbaar terwijl de spelers zich opmaakten voor de aftrap. Quinn, de aanvoerder van Castricum, leidde zijn team met vastberadenheid.
  De wedstrijd begon met een schot van Lars en Noah, maar het was Yaro die na 5 minuten de 1e goal scoorde. Quinn voegde daar snel een 2e goal aan toe, waardoor ADO op een 2-0 achterstand kwam. Maar ADO gaf niet op. Yoep, onze top keeper, redde zijn team van verdere tegengoals.
  Na een korte rustpauze wisselde ADO naar oranje hesjes om verwarring met het blauwe tenue van FC Castricum te voorkomen. Oghuz maakte de 3-0 en Daan voegde daar al heel vlot een doelpunt aan toe. Yoep, die hoge nood had, werd sportief vervangen door Noah als keeper. ADO wist één tegengoal te scoren, maar Floris zette de stand weer in het voordeel van Castricum met zijn 5e goal vlak voor rust.
  In de tweede helft ging Castricum door met scoren. Floris maakte zijn 6e goal en Thijs voegde de 7e daaraan toe. Leon gaf de bal een poeier en mistte op een haar na het doel. Yoep verrichtte fantastische reddingen om ADO van scoren te weerhouden. Quinn maakte de 8e en 9e goal na een voorzet van Thijs. Thijs bleef vastberaden en scoorde zelf de 10e goal, terwijl Oghuz al snel de 11e binnen knalde.
  De keeper van ADO, blokkeerde een indrukwekkend schot van Castricum, maar Daan maakte de laatste twee doelpunten met volle overtuiging. De verdediging van Castricum, onder leiding van Lars en Noah, stond als een onwrikbaar fort. De einduitslag was een overtuigende 13-1 overwinning voor Castricum. Een prachtige prestatie en mooi cadeau voor onze jarige Yaro!!