• DE BAL ROLT WEER OP SPORTPARK NOORD-END

 • Castricum, 5 mei 2020 – Maandagmiddag 4 mei hadden de jongens en de meiden van JO10-2 en JO10-3 de primeur om trainingen voor de jeugdteams bij FC Castricum weer te hervatten.

  Na de persconferentie, waarin Premier Rutte aankondigde dat de jeugd onder gepaste omstandigheden weer mocht gaan sporten bij verenigingen, is er een afvaardiging vanuit het jeugdbestuur en het algemeen bestuur de afgelopen twee weken druk bezig geweest om dit te realiseren.

  In de loop van de middag op donderdag 30 april ontving FC Castricum het akkoord vanuit de gemeente om de trainingen weer te hervatten op maandag 4 mei. In de tussenliggende dagen zijn alle puntjes op de spreekwoordelijke ‘i’ gezet, alle betrokkenen zijn geïnformeerd en het sportpark is dusdanig ingericht zodat we aan alle vereisten voldoen.

  De meiden en jongens van JO10-2 en JO10-3 mochten het spits afbijten en waren zeer enthousiast om de trainingen weer te hervatten. Onder perfecte weersomstandigheden, met een stralend zonnetje, werd de bal weer in beweging gebracht op Sportpark Noord-End.

  In het huidige trainingsschema wordt er getraind van maandag tot en met donderdag en traint ieder team één keer. Als iedereen zich aan de geldende maatregelen houdt, dan kan het trainingsschema hopelijk spoedig uitgebreid worden.

  Klik hier voor het artikel in het Noord Hollands Dagblad