• Als u dit stukje leest dan bent u op onze nieuwe website die live is gegaan. Deze website is ontworpen door Sportlink (KNVB gerelateerd) waarbij de hosting ook door hen wordt verzorgd.

  De reden dat we voor dit nieuwe pakket gekozen hebben is dat we nu beschikken over een pakket dat bestaat uit data, Club-TV, mobiel en een website waarmee we een nieuwe stap hebben gezet op ICT-gebied voor de nabije toekomst. Ook wat sponsoring betreft biedt dit pakket grote voordelen. Naast inkomsten via Sportlink, voor het adverteren van landelijke bedrijven (zoals KPN, ING etc.) op de site en op Club-TV, kunnen we ook lokale bedrijven laten adverteren op de site en op Club-TV waartoe monitoren in de kantine zullen worden opgehangen en onze sponsors nog beter in beeld zullen komen. Op deze wijze moet het mogelijk zijn om het ook voor sponsors aantrekkelijker te maken te adverteren door een breder pakket aan te bieden en daarmee meer sponsorinkomsten te genereren. Voor onze verenigingstoekomst is de jeugd natuurlijk belangrijk, inmiddels de grootste afdeling binnen onze club, en op hen zal deze nieuwe site ook zijn toegesneden met allerlei mogelijkheden waaronder handige KNVB-apps.

  Hoewel de website nu functioneert zult u merken dat nog er nog gegevens ontbreken waaronder bijvoorbeeld team informatie. De KNVB is hier mee bezig, zodra deze informatie er is zal deze automatisch op de betreffende pagina verschijnen. Ook andere zaken hebben onze aandacht (bijv. de colofon die in opbouw is, trainingsschema etc.) en zullen worden gecompleteerd en op de site worden gezet zodra deze informatie beschikbaar is.
  Ook zijn er nog een aantal technische zaken die door Sportlink opgelost moeten worden. We wachten op hun reactie. 

  De bedoeling is om ook deze website interactief te maken d.w.z. dat daartoe gemachtigde leden zelf informatie (zoals verslagen, mededelingen etc.) op de site kunnen zetten. Op dit moment is ervoor gekozen dit tot nader order nog onder websitebeheer te laten vallen.

  Alle verslagen of andere zaken waarvan plaatsing op de website gewenst is kunnen gestuurd worden naar het adres pr@fccastricum.nl Naast het aanleveren van een artikel graag dan ook een bijpassende foto meesturen wat de leesbaarheid van de nieuwspagina ten goede komt.

  Wij zullen dan zorgen voor zo spoedig mogelijke plaatsing.

  Websitebeheer zal bestaan uit Marco Femer, Leon Admiraal en Rein Jobse die daarmee de websitecommissie vormen die, net als andere commissies, direct onder het bestuur vallen. Uiteraard staan wij open voor suggesties en aanvullende opmerkingen die u naar het hiervoor genoemde adres kunt sturen.

  Websitebeheer