• DEM JO8-7 -FC Castricum JO8-2

 • JO8-2 verliest van gelijkwaardig DEM
  Met een tussenpauze van twee en een halve week stond er afgelopen zaterdag eindelijk weer een wedstrijd op het programma. Rond de klok van 09.30 werd er afgereisd naar DEM in Beverwijk. DEM JO8-7 was vandaag namelijk de tegenstander.

  Met Max als keeper en Sietse als aanvoerder werd de eerste helft gestart. Helaas kwam FC Castricum op achterstand, maar het was Bram die de gelijkmaker op zijn naam zette. Gaandeweg de eerste helft stond Max als een tijger te keepen en wist een dikke achterstand te voorkomen. Toch wist DEM Max nog een keer te passeren in de eerste helft, waardoor Castricum op een 2-1 achterstand kwam. Voor rust kwamen we echter nog langszij. Via een doelpunt van Ariyam werd het 2-2.

  Tijdens de rust nam Louie de rol van keeper over van Max en bij het begin van de tweede helft ging Castricum op zoek naar de voorsprong. Deze voorsprong kwam via Ariyam op het scorebord. Via een regelrechte hattrick wist Ariyam FC Castricum zelfs op een 5-2 voorsprong te zetten.

  Met deze voorsprong dachten de jongens en meid van Castricum de voorsprong al wel op zak te hebben. ‘Kat in het bakkie’ voor JO8-2. Maar niets was minder waar, want de riante voorsprong werd volledig weggegeven. Na het laatste fluitsignaal stonden we met lege handen en een 6-5 verlies was een feit.

  Deze week staan de twee laatste competitiewedstrijden op de planning. Aanstaande woensdag wordt de derby tegen vv Limmen gespeeld. De thuiswedstrijd begint om 18.00 uur. En aanstaande zaterdag wordt de laatste competitiewedstrijd afgewerkt in Heiloo tegen HSV. Dan zal de wedstrijd om 09.00 uur aanvangen.

  En om de voetbalweek compleet te maken staat aanstaande zondag het Klaas Peijs jeugdtoernooi op het programma van 13.30 tot 17.30 uur.