• DSK O11-1 – FC Castricum O11-1 uitslag 4-7 (rust 1-5)

 • De wedstrijd tegen DSK was om 10:00 in Haarlem.
  We verzamelde om 8 uur 45 op het parkeerterrein bij fcc.. Het was een leuke wedstrijd, DSK begon feller dan wij! Daardoor kwamen ze met 1-0 voor door hun rechtsback. Wij hadden wel kansen maar deze gingen er niet in helaas. Gelukkig kwamen we op 1-1 door Luc. Door een knal hard schot met links die er via de onderkant lat in vloog, maakte Robin er 1-2 van. DSK was wel erg goed en maakte het ons erg moeilijk. We kregen een corner, Jesse gaf hem laag voor en Luc stond bij de eerste paal en tikte hem met gevoel binnen. DKS had ook kansen maar Nijse hield zijn doel schoon, en bracht de bal weer in het spel, Jesse kreeg de bal en liep langs de lijn zijn man voorbij, gaf de bal voor Luc kon er in de spits net niet bij, ik zag de bal komen en haalde uit met een volley, ik zag de bal over gaan maar hij ging niet over maar kwam hard in het zijnet. Luc maakte het vlak voor rust nog de 1-5.
  Milo zei in de rust dat het goed ging, hij gaf de wissels door, ik mocht in de spits. DSK kwam weer fel uit de kleedkamer met de eerste kans die mooi gestopt wordt door Nijse. Vince wint zijn duel en geeft een prachtige steekpass op mij waardoor ik vrij voor doel kwam maar de keeper stopte helaas de bal. DSK kwam aanvallend terug en scoorde een doelpunt 2-5. Ik kreeg opnieuw een mooie pass van Vince en scoorde 2-6. DSK schiet keihard op de lat de volgende aanval daarop scoorde ze wel 3-6.
  DSK schiet weer maar Nijse red mooi de bal van de doellijn waardoor de coach van het veld werd gestuurd omdat hij tegen de scheidsrechter zij dat ie geen ogen had dat was ik vond het wel terecht dat de scheids hem weg stuurde. Wij zette goed terug waardoor ik scoorde en met mijn celebration in het publiek en ging klappen voor mijn doelpunt. Daarna was de wedstrijd afgelopen.
  Het was een leuke wedstrijd waar we hard voor moesten werken.
  Groet Damian.