• EVEN VOORSTELLEN…

 • Suus Verkaart, voor velen bekend, is tot het bestuur toegetreden en gaat samen met Peter een duo voorzitterschap vormen. In het dagelijks leven heeft ze een managementfunctie bij de crisisdienst (GGZ) in Amsterdam, altijd handig zo iemand binnen het bestuur te hebben…
  Daarnaast werkt ze achter de schermen bij Gall @ Gall Verkaart op Geesterduin waar haar man Bas de scepter zwaait. Bij Vitesse heeft Suus in het 1e damesteam gespeeld waarbij in dezelfde periode echtgenoot Bas in het 1e zondag team van onze vereniging speelde, de kinderen moesten al vroeg kiezen…
  Zo’n 20 jaar terug was het schoolvoetbal ter ziele gegaan, met een paar teamgenoten hebben ze toen het schoolvoetbal nieuw leven ingeblazen en dit jarenlang georganiseerd. Tot op de dag van vandaag is het een jaarlijks terugkerend evenement dat inmiddels door andere vrijwilligers nog steeds succesvol wordt georganiseerd bij ons. De organisatie van evenementen is Suus en Bas op het lijf geschreven, wat haar bij FC Castricum vooral aanspreekt is de platte organisatie, familiaire omgang met elkaar en korte lijntjes, gewoon plezierig hoe alles gaat. Gezien haar voetbalverleden is Suus van plan om zich ook te gaan inzetten voor het op de kaart zetten van het damesvoetbal binnen onze vereniging, daarnaast is ze aanspreekpunt voor het damesvoetbal binnen de CAL.
  In overleg met beide trainers van de MO20 en de selectie (1e/2e)heeft ze alvast de afspraak staan dat tijdens de voorbereiding een aantal gezamenlijke trainingen zullen worden verzorgd met gezelligheid na afloop, een zichtbare stap op weg naar aandacht van het damesvoetbal wordt daarmee ingeluid.
  Tot slot wil ze kwijt blij te zijn met de aanwas van jongere leden uit de omgeving en de aanstelling van een nieuw HJO (Hoofd Jeugdopleiding) Ricardo Bronsink (nu HJO bij S.V. Kadoelen A’dam) voor het nieuwe seizoen. Deze zal ook op zaterdagen jeugdwedstrijden gaan bekijken waarbij ook een oude bekende, Everard Luijckx, weer tot de trainersstaf zal toetreden. Suus heeft er zin in en we zullen vast en zeker meer van haar gaan horen!

  Pr-commissie