• Even voorstellen. 
  Frits Kool, eigenaar Sport 2000 Castricum, nieuwe sponsor voor FC Castricum; reclamebord onder het scorebord, jeugd evenement sponsor en reclame op de FCC site.

  Al vele jaren ben ik door mijn ondernemers-drive als eigenaar van de sportwinkel een belangrijke speler in de lokale middenstand van het centrum van Castricum. In het besef om mijn steentje op sportief vlak bij te kunnen dragen tot een gezond verenigingsleven is financiële ondersteuning van groot belang.
  Mijn hart en passie komen hierbij samen ; meedenken bij realiseren van lokale activiteiten/plannen die georganiseerd worden bij een sportvereniging is boeiend. Ik draag daar graag aan bij.
  Voetbalvereniging FC Castricum biedt mij de mogelijkheid om mijn bedrijf nog meer te presenteren.
  Sport 2000 Castricum is de sportspeciaalzaak van Castricum. Als sportliefhebber kunnen wij een goede service bieden en hebben wij een breed aanbod aan sportbenodigdheden. Een samenwerking die gebaseerd is op meerdere jaren is daarbij een uitgangspunt geweest. Het streven naar continuïteit waarbij we met elkaar het verschil mogen maken : sport brengt ons dichter bij elkaar, ook in Castricum!

  U bent van harte welkom bij Sport 2000 Castricum.