• Op het zonovergoten mooie complex was het de gastheer die direct na aftrap geen misverstand liet bestaan over de intenties van die middag. Na een aanvankelijk stroeve competitiestart is Sporting Andijk aan de beterende hand, FC Castricum was gewaarschuwd.
  Tot echte kansen leidde het offensief van de thuisploeg echter niet en het was FC Castricum dat na
  ca. 10 minuten de leiding overnam resulterend in een veldoverwicht gedurende het grootste deel van de wedstrijd. Talloze aanvallen golfden over het veld, in de 18e minuut kreeg Elario Zweet een dot van een kans die echter niet verzilverd werd.
  De Castricummers wisten elkaar goed te vinden en combineerden er lustig op los, Sporting Andijk wist daarentegen nagenoeg geen kansen te creëren. In de 22e minuut was het weer Elario Zweet die een kans kreeg om het team op een verdiende voorsprong te zetten maar ook nu lukte het niet.
  Een doelpunt kon niet uitblijven, in de 29e minuut was het Bart Kornblum die de keeper testte waarna in de 32e minuut Elario Zweet het opnieuw mocht proberen echter opnieuw zonder resultaat.
  Het was Carlo Vrijburg die via een hoekschop de bal panklaar neerlegde op het hoofd van Stef Zeilstra die ongehinderd kon inkoppen zo vlak voor de rust, 0-1.
  Begin tweede helft werd Castricum weer enigszins onder druk gezet maar wist niettemin de voorsprong uit te breiden door een voorzet van Bart Kornblum, die ongelukkig werd afgerond door Andijkse verdediger Menno van Dokkum, waardoor de stand op 0-2 kwam.
  Een makkelijke voetbalmiddag leek zich aan te dienen die echter toch iets anders verliep. Na zo’n tien minuten gespeeld te hebben was het opnieuw Elario Zweet die de paal trof met een lage schuiver en vlak daarna tot ieders verbazing een Sporting Andijk speler de Castricumse goalie, die nogal ver voor zijn doel stond, wist te verschalken met een afstandsschot rond de middellijn, waardoor de stand op 1-2 kwam.
  Enkele minuten later was het de Andijkse spits die wist te profiteren van ongelukkig balverlies in de Castricumse verdediging waardoor het 2-2 werd en de tegenstander weer terugkwam in de wedstrijd. Castricum kreeg weer een kans door Bart Kornblum die zijn schot op de doellijn gestopt zag. Het was uiteindelijk Elario Zweet die uit een scrimmage voor het doel van Sporting Andijk Castricum verdiend weer op voorsprong zette, 2-3.
  Met een speler minder wegens een tweede gele kaart bij de tegenstander, en na enkele wissels, kwam Castricum niet meer in gevaar, de eindstand had nog groter kunnen worden door kansen van Max Lodewijks, Bart Kornblum en een bal op de lat van Marc Klaver in de 90ste minuut.
  Gezien het spel een meer dan verdiende overwinning die echter niet makkelijk tot stand kwam, waardoor FC Castricum zich verder in de top nestelt van de 3e klasse A.