• FC CASTRICUM - EVC

 • FC Castricum heeft dit weekend dure punten gemorst door zijn eerste thuis wedstrijd in het nieuwe jaar met 2-0 te verliezen tegen EVC uit Edam.

  EVC een outsider, die toch wel meedingt voor een plekje in de nacompetitie hadden toch wel de eerste helft het betere van het spel, zeker na onze eerste ontmoeting in Edam en het spel wat zij nu spelen zie je vooruitgang, na 25 minuten hadden de bezoekers een voorsprong te pakken.
  Aaron Lacunes werd in het strafschopgebied neergehaald en Didier Karregat benutte de toegekende penalty, 0-1, nog geen 3 minuten later maakte een EVC speler hands in hun eigen strafschopgebied, maar de scheidsrechter zag hierin geen penalty voor FC Castricum.

  Om toch meer grip te krijgen op het middenveld bracht Jeroen Kroes in de 2de helft Marcel Huisman in voor Sebastiaan Weber, het bleef echter een wedstrijd waarin EVC met een geweldige inzet FC Castricum bestreed en het achterin prima dicht hield, in de 81ste minuut was het Eric Tol die met een prachtig afstandsschot van 30 meter, snoei hard in de rechter hoek van het doel schoot en EVC op 2-0 bracht, dit was uiteindelijk ook de eindstand.

  Maar FC Castricum was niet de enige die morste, Purmersteijn de nr. 3 in de competitie verloor met 5-2 van Reiger Boys.
  Volgende week de tegenstander van FC Castricum, belangrijk dus om volgende week de punten mee te nemen uit Purmerend.
  Joop Bakker.

  Voor foto reportage: https://photos.app.goo.gl/vi1FyEEBvyNy3x5N8