• FC CASTRICUM FOOT GOLF TOERNOOI

 • Het voetgolftoernooi van FC Castricum mag je voortaan niet meer missen! Het was geweldig!

  We hadden natuurlijk het weer mee, een heerlijk zonnetje en maar net genoeg ballen voor het aantal deelnemers.

  Alleen maar lachende gezichten en met regelmaat hoorde je een daverende lachsalvo om de meest stomme missers. Leuk dat er naast heel veel mannenteams ook een meidenteam  en een vrouwenteam meedeed. Toen ik over het complex liep zag ik twee  keer een "hole in one" van Roy van Soest en van Gijs Schreuder. Fantastische techniek??.of een beetje geluk, want even later ging de bal in de vijver. Zo zag ik in het team de "Frikandelletjes", iemand die vijftien pogingen nodig had om de bal in het mandje te mikken.

  Het team "De zwagers" met goede voetballers erin deden het erg goed, maar werden net niet eerste.

  In het vrouwenteam "De Partyschatjes" speelde 1 man mee en die raakte onderweg zo de kluts kwijt door het vrouwelijk schoon dat hij de grote poedelprijsbeker kreeg voor de meeste punten!

  In het team "De opstandelingen" had John Buijnsters de beste traptechniek voor Jan Weber, Jeroen Jobse en Erik van Soest.

  Bij het team "De Anarchisten" was Leo van Dokkum de beste. Bij de "Veteranen" Gerard Travnisec., en bij de meiden Ranjana en Puck. Bij het team" Klaver "was Mike de beste, en bij de "Oud veteranen" Gijs.

  Het team Van Soest ging echter met de 1e prijs naar huis met als grote winnaar van het FC Casticum Foot Golf toernooi??LARS BEUKERS met 41 punten.

  We waren net op tijd klaar om gezamenlijk in de kantine te genieten van het Nederlands elftal op grootscherm.