• FC CASTRICUM HAALT VERWOESTEND UIT

 • Het was genieten zaterdag op “Noord End” , FC Castricum trakteerde het publiek op de ene na de andere mooie doelpunt en won met maar liefst 6-0, met veel passie ging FC Castricum de strijdt aan tegen sv United Davo uit Haarlem en zette direct druk op de defensie.

  In de 21ste minuut pakte het ook de verdiende voorsprong, Jeroen Mooij geeft een prachtige pass naar Max Lodewijks die een tegenspeler uitspeelt en de bal snoei hard in de linker hoek schiet Hht is nog geen zes minuten later wanneer sv United Davo een makkelijk gegeven strafschop krijgt. de sterk keepende Lars Beukers weet de genomen strafschop uit het doel te tikken.

  In de 37ste minuut was het wederom raak voor FC Castricum, via een razendsnel driehoek combinatie opgezet door Jeroen Bakker met Jesse Verbeek en Sebastiaan Weber werd de totale verdediging omspeelt en vlijm scherp afgerond door Sebastiaan Weber. FC Castricum hield het initiatief, won veel duels en combineerde bekwaam wat resulteerde in de 43ste minuut in een vrije trap van Carlo Vrijburg, deze werd prachtig ingeschoten door Max Lodewijks, 3-0.

  Nog geen 2 minuten later is het wederom Max Lodewijks die scoort met een fenomenaal hakje, net voor rust al zijn hattrick te pakken, na rust ging FC Castricum door waar het gebleven was, een ziedend schot van Erwin van Velzen belande op de lat.

  FC Castricum kreeg de ene na de andere kans maar de goed keepende Vincent Hofman wist dit tegen te houden tot de 82ste minuut, net buiten het strafschop gebied kreeg FC Castricum een vrije trap die door Max Lodewijks werd genomen met veel curve en verwoestend werd ingekopt door Stephen Zeilstra, uiteindelijk kwam de eindscore nog op 6-0 in de 87ste minuut, een geweldig schot van Bas v/d Werf die gekeerd werd door de keeper maar in de rebound wederom werd afgemaakt door Max Lodewijks.

  FC Castricum deed goede zaken dit weekend en staat nu nog 3 punten van de nummer 2.

  Aankomende zaterdag bij Olympia Haarlem op bezoek, die ongeslagen aan kop staat, belangrijk voor FC Castricum om daar punten te pakken om het gat met de nummer 1 niet nog groter te laten worden.
  Joop Bakker