• FC CASTRICUM-JEUGD ZIET AZ WINNEN VAN ADO DEN HAAG

  • Meer dan honderd FC Castricummers, waarvan het merendeel jeugdleden, waren zaterdag 7 maart toeschouwer bij het Eredivisieduel AZ – ADO Den Haag. Alle leden, ouders, begeleiders en trainers konden tegen een gereduceerd tarief de thuiswedstrijd van de Alkmaarse titelkandidaat bezoeken.

    Binnen twintig minuten stond AZ op een 2-0 voorsprong en leek het een doelpuntrijke avond te worden. Er was degradatiekandidaat ADO Den Haag heel veel aan gelegen om de schade zo veel mogelijk te beperken. Met nauwelijks aanvallende intenties vanuit de gasten uit Den Haag was het voor AZ moeilijk om de score uit te bouwen na de 2-0. Pas in de slotfase van de wedstrijd wist AZ de score op te voeren. Mede door twee doelpunten van Castricummer Teun Koopmeiners werd het uiteindelijk 4-0.

    Vier doelpunten en een overwinning voor de thuisploeg in combinatie met cola, chips, saucijzenbroodjes en de gezelligheid met teamgenootjes zorgde voor een lach op het gezicht van de jeugdige FC Castricummers. Al met al een geslaagde en leuke avond!