• FC Castricum JO10-3 – De Foresters JO9-3

  • 01-09-2018 Beker.
    Na een heerlijke zomerstop, stonden de mannen te trappelen om weer te mogen voetballen. Dit jaar wordt er 2 x 25min. gespeeld. Onze nieuwe aanwinst Kees ging op doel. FCC ging voortvarend uit de startblokken en creëerde vele kansen, maar wist deze helaas niet te verzilveren.
    Maar na een corner van Foresters veroverde Pascal de bal handig terug en scoorde de 1-0. Foresters probeerde een tegenstoot te plaatsen, maar Kees hield het doel vakkundig schoon. Na een voorzet van Pascal kon Sven de 2-0 scoren. Door de druk van achteruit op Foresters, de goede verdedigende acties van Joris&Max, kon een afvallende bal van Foresters door Maxime verzilverd worden in 3-0, waarna Pascal de 4-0 op eigen kracht initieerde en afmaakte.
    Al deze inspanningen eiste enigzins zijn tol en FCC zakte wat in. Foresters profiteerde door een lucky shot en een paar verkeerd geraakte ballen: 4-4! Foresters drukte door tot 4-6 en toen kwam de wake up call. Door een weergaloze uittrap van Kees, scoorde Pascal 5-6 en 6-6. Sven nam de 7-6 voor zijn rekening na een rush op de keeper. Foresters kwam langszij met een prachtige onhoudbare lob.Pascal zette FCC weer op voorsprong 8-7 en Maxime zette de kers op de taart met de 9-7 en na een plaagstootje van Foresters wederom Maxime met de 10-8. Mannen, de zomerstop heeft jullie goed gedaan, jullie hebben beregoed gespeeld, ga zo door! Volgende week spelen we uit tegen Meervogels.

    Gerard Hemmer