• FC CASTRICUM JO11-2 TEGEN KADOELEN MO11-1

  • Zaterdag 10 februari

    De JO11-2 had een iets andere tegenstander dan normaal deze zaterdag, we moesten tegen een meidenteam. Er zitten wel vaker meiden in de ploegen van de tegenstanders, en wij hebben zelf onze eigen Anna in het team. Maar tegen een girls-only-team speelden we nog niet vaak.

    De meiden boden flink tegenstand. Ze waren snel en stoorden ontzettend goed. Hun verdediging was moeilijk door te komen. Gelukkig voor ons waren ze iets minder sterk in de aanval, en hadden wij natuurlijk MaxvV in het doel en MaxR,Stef, Mias, Theije en Geovanni in de verdediging en op het middenveld. Die wisten de aanvallen van de dames die wel doorkwamen vaak af te slaan.

    Bij ons liepen individuele aanvalsacties vaak op niets uit, de meiden staken daar een stokje voor door er snel op af te gaan. Maar ze konden niet overal tegelijk zijn. Met overspelen konden we wel gevaarlijk zijn en dat kunnen we ook.  Anna wist een paar keer goed vrij te lopen en na voorwerk van onder andere Jamyen de bal drie keer in het doel te schieten. En ook Déon, Rein en Dylan kregen een bal in het net van de goal. De dames wisten twee keer een bal langs keeper Max te krijgen met mooie schoten, waardoor de wedstrijd eindigde in 6-2 voor FC Castricum.