• FC Castricum JO17-1- IJmuiden JO17-1

  • Een zaterdagochtend, prima weer lekker vroeg betekent natuurlijk weer een lekkere pot voetbal, vandaag was dat FC Castricum 17-1 tegen IJmuiden 17-1.

    Van tevoren wist iedereen dat dit een zware en moeilijke wedstrijd zou gaan worden en dus wisten we wat ons te wachten stond. We wisten nog een paar dingetjes van de vorige keer dat we tegen IJmuiden gespeeld hadden en daar moesten we dan ook op letten, bijvoorbeeld snelle buiten spelers en een goed tikkende ploeg. De focus begon al in de bespreekkamer waar alle belangrijke dingen worden besproken voor de wedstrijd.

    We kwamen naar buiten en het was goed weer om te voetballen en de warming-up begon al lekker vel met een goed positiespel.
    De wedstrijd begint en iedereen start fel. We voetbalden vanaf het begin redelijk maar na maten de eerste helft werden we sterker en sterker. IJmuiden begon ook fel en het was zeker een gewaagde tegenstander. We creëerden goeden kansen en tikken goed rond alleen het wilt maar niet lukken om te scoren.

    IJmuiden was ook goed aan het tikken en creëerden ook kansen alleen minder als ons, we kregen meer vertrouwen en speelden daardoor steeds beter. Uiteindelijk bleef het de hele wedstrijd zo doorgaan en zijn er geen doelpunten gescoord en is het 0-0 gebleven.