• FC Castricum JO8-2 - Limmen JO8-4

 • ‘Walk-over’ JO8-2 in derby tegen Limmen

  De één na laatste wedstrijd van het seizoen was de derby tegen de buren uit Limmen. Tijdens deze mooie lenteavond werd het een waar doelpuntenfestijn. Weliswaar een eenzijdig doelpuntenfestijn, want FC Castricum JO8-2 wist in een ‘walk-over’ met maar liefst 13-0 te winnen.

  Vanaf het begin was het eenrichtingsverkeer, dus keeper Duncan had de eerste helft bijzonder weinig te doen. Tijdens de eerste helft wist FC Castricum zes keer te scoren. Het doelpuntenfestijn werd in de eerste helft geopend door Ariyam en Louie tekende voor de laatste treffer in deze helft. Tussentijds wisten Louie (2x), Ariyam en Bram het net te vinden. Het hele team was lekker op dreef en er werd goed samengespeeld. Het absolute hoogtepunt van de eerste helft kwam op naam van Bram. Terwijl hij nagenoeg op de achterlijn stond wist hij de bal over de keeper te schieten en via de binnenkant van de bal belandde de bal in het doel. Dit betekende de 5-0.

  Tijdens de rust ruilden Duncan en Max het keepersshirt, en na een glas limonade stond iedereen weer te popelen om met de tweede helft te beginnen. In deze helft maar liefst zeven doelpunten in het voordeel van FC Castricum.

  Het eerste moment waarop Limmen gevaarlijk werd was het keeper Max die zeer adequaat ingreep en het tegendoelpunt wist te voorkomen. Gedurende de tweede helft wist Limmen nog wel wat speldenprikjes uit te delen, maar Max wist het doel keurig schoon te houden. Wederom was het Ariyam die de score opende en net als in de eerste helft was het wederom Louie die voor het slotakkoord op zijn naam schreef.

  Zowel Ariyam als Louie wisten beiden drie keer te scoren. Yuna en Sietse stonden lekker te ballen op het middenveld waardoor de meeste spelers in stelling werden gebracht om te scoren. Zo ook Finn die de 10-0 maakte. Het mooiste doelpunt van de tweede helft kwam op naam van Bram. Zijn harde schot belande via de onderkant van de lat over de doellijn, maar stuiterde daarna weer het veld in. De spelbegeleider had het niet gezien waardoor er werd doorgespeeld. Dit mocht de pret niet drukken, want uiteindelijk werd er dus met de monsterscore van 13-0 gewonnen van vv Limmen.

  Aanstaande zaterdag staat de afsluitende wedstrijd op het programma. Om 09.00 uur wordt er aangetreden tegen HSV JO8-4 in Heiloo. Zorg dat je erbij bent!