• FC Castricum Johanna´s Hof U11-Top Tournament

  Het deelnemersveld voor de zesde editie van het FC Castricum Johanna´s Hof U11-Top Tournament is rond.
  In onze ogen zijn we er opnieuw in geslaagd om een uiterst sterk deelnemersveld naar Castricum te halen.
  Wie uiteindelijk de beker met de grote oren een jaar in zijn prijzenkast mag bijzetten, welke nu in bezit is van winnaar 2017 De Foresters,weten we op zaterdag 31 maart. Volgens ons zijn er genoeg kanshebbers.

  Zaterdag 31 maart 2018 zullen namelijk de volgende 16 ploegen, afkomstig uit 6 provincies, aan de aftrap van ons toernooi verschijnen:

  AFC *Amsterdam* Noord Holland
  AFC'34 *Alkmaar* Noord Holland
  vv Bennekom *Bennekom* Gelderland
  CSV Apeldoorn *Apeldoorn* Gelderland
  De Foresters *Heiloo* Noord Holland
  FC Castricum *Castricum* Noord Holland
  Kon HFC *Haarlem* Noord Holland
  L.A.C. Frisia 1883 *Leeuwarden* Friesland
  Pancratius *Badhoevedorp* Noord Holland
  PVCV *Vleuten* Utrecht
  RKVV JEKA *Breda* Noord Brabant
  RV&AV Sparta *Rotterdam* Zuid Holland
  Spartaan'20 *Rotterdam* Zuid Holland
  SV Den Hoorn *Den Hoorn* Zuid Holland
  USV Elinkwijk *Utrecht* Utrecht
  v.v. Nieuwerkerk *Nieuwerkerk aan den IJssel* Zuid Holland

  Traditiegetrouw zullen we ook weer een mooi glossy programmaboekje uitgeven met teamfoto´s, een korte beschrijving over het team en de spelers.
  Tevens is de organisatie voornemens ook weer een prachtige PowerPoint presentatie te laten draaien tijdens de loting.

  Zie ook onderstaande 4 extra links:

  Promotie-filmpje

  http://www.fccett.nl/

  C-TV reportage

   251tv/RTV IJmond reportage


  De loting, waarbij de 16 clubs in de 4 potten worden verdeeld, staat gepland medio februari in het gerenoveerde club gebouw van FC Castricum.

  Deelnemende verenigingen

   

   FC Castricum  [Home]

  Fusieclub Castricum of kortweg FC Castricum is afkomstig uit het Noord-Hollandse dorp Castricum, opgericht in 2002 uit een fusie tussen de Castricumse Sportvereniging (CSV) en Sportclub Castricum (SCC).
  Het eerste herenelftal speelt in de Tweede klasse zaterdag (seizoen 2017/18). De thuiswedstrijden worden gespeeld op Sportpark Noord-End, waar de vereniging beschikt over vijf velden waarvan 1 kunstgrasveld. Ook heeft Castricum een boardingveld.
  FC Castricum, van fusie in 2002 naar eerste klasse in 2012
  Op 12 juli 2002 verschijnt het 1e gezamenlijke clubblad en opent het voorwoord met de kop: "Van C.S.V. en S.C.C. naar FC Castricum."
  FC Castricum, opgericht op 10 juli 2002, is dan een feit. Een nieuwe organisatie op bestaande fundamenten," zoals voorzitter Cees Jansen het de leden in het tweede clubblad voorhoudt. De PR commissie heeft alle gebeurtenissen in de jaren die volgen op een rij gezet.
  De eerste jaren: 2002 - 2007
  Een van de eerste wapenfeiten is de aanstelling van Rob Kramer met de specifieke opdracht de jeugdafdeling op de kaart te zetten. In september vindt een receptie met aansluitend een feestavond plaats ter ere van de officiële opening van het verbouwde clubhuis in aanwezigheid van het college van B&W. In oktober van datzelfde jaar wordt vergaderd om een ’Club van Honderd’ op te richten die uiteindelijk leidt tot ’De Vrienden van FC Castricum’ in februari 2003. Tijdens de hieraan gewijde feestavond is Arie van Eijden uitgenodigd, destijds directeur van Ajax.
  In maart neemt FC Castricum in samenwerking met de KNVB de organisatie van de meisjesinterland Nederland - Tsjechië voor zijn rekening. Die dag, voorafgaand aan de wedstrijd, komen honderden meisjes naar ons complex. Peter van Splunter had intussen bij zijn tandarts in Limmen Tsjechisch geleerd om de betrokken dames in hun eigen taal te kunnen verwelkomen. Deze wedstrijd zal de aanleiding worden om het vrouwenvoetbal op te richten in september van dat jaar.
  AZ ’67 komt in april 2003 bij ons op bezoek om een wedstrijd te spelen tegen het eerste team waarmee de nieuwe lichtinstallatie op het hoofdveld officieel in gebruik wordt genomen.
  In het clubblad van maart 2004 wordt melding gemaakt van de oprichting van het eerste Nederlandse Voetbalkoor, door initiator Frank Drost, met de toepasselijke naam ,,The Slurpers". Het gezongen clublied dat door de speakers schalt, vooraf aan de thuiswedstrijden van Zaterdag 1 en op zondagmorgen voor de start van het mini WK, is hiervan het fraaie resultaat.
  In april 2004 wordt besloten het schoolvoetbal nieuw leven in te blazen. Geen kleinigheid omdat alle scholen bezocht gaan worden om leraren en leerlingen enthousiast te maken en flyers/posters moeten worden verspreid en opgehangen. Een evenement zonder houdbaarheidsdatum aangezien het tot op de dag van vandaag nog steeds door onze vereniging wordt georganiseerd.
  Het eerste kampioenschap volgt in april.
  Onder leiding van Ron van Aanholt promoveert het eerste naar de 2e klasse A.
  De jaren door worden open dagen door de jeugd-commissie georganiseerd om kinderen van buitenaf kennis te laten maken met de voetbalsport en natuurlijk onze vereniging. In deze periode groeit de jeugdafdeling stormachtig. Alle zeilen moeten worden bijgezet om de teams in de kleedkamers ingedeeld te krijgen. Uiteindelijk leidt dit tot de bouw van vier nieuwe kleedkamers die in 2005 worden geopend.
  Kunstgrasveld, mijlpaal in de historie
  Dit is toch al een bedrijvig jaar aangezien het boardingveld, dankzij tomeloze inzet van ,,kunst-gras Peter" tot stand gekomen, in december officieel wordt geopend door wethouder Könst en met de naam ,,Evergreen" wordt gedoopt.
  In april 2005 doet Zondag 1 van zich spreken met een kampioenschap waarmee dan beide standaardteams van de zaterdag- en zondagafdeling hun eerste successen hebben behaald.
  Een neveneffect van de onstuimige groei is de toename van het aantal clubbladen. De vaste ploeg die op elke dinsdagmorgen het clubblad maakt, redt het niet meer in een paar uurtjes. De dinsdagochtend blijkt te kort en een deel van de dinsdagmiddag moet er aan geloven, ca. 800 clubbladen worden dan wekelijks vervaardigd. Daarnaast beschikt de vereniging over een website die door Cor Nuijens is opgezet en in de lucht wordt gehouden. De mogelijkheid is er dan om het clubblad te downloaden of toegestuurd te krijgen.Toch hebben veel leden moeite om afscheid te nemen van hun clubblad dat nog een tijd naast de website blijft bestaan.
  Dit jaar wordt ook officieel de ,,Medewerker van het Jaar" verkiezing geïntroduceerd. Diverse leden zijn met deze onderscheiding geëerd. Een nieuwe activiteit kondigt zich aan. In het clubblad van september 2006 wordt de eerste voetbalveiling aangekondigd die in maart 2007 zijn beslag zal krijgen. In juni van dat jaar wordt duizendpoot Klaas Peijs ontboden op het stadhuis alwaar hij koninklijk wordt onderscheiden tot lid in de Orde van Oranje Nassau wegens zijn vele verdiensten voor onze vereniging.

  Ook ziet de PR-commissie het levenslicht. Vanaf dat moment, vooral in de locale en regionale pers, wordt FC Castricum professioneel naar buiten gebracht. Daarmee groeit onze naamsbekendheid in de wijde omtrek. In het clubblad van 21 augustus komt de mededeling te staan dat overgegaan zal worden naar een nieuwe (de huidige) website en dat het laatste clubblad hiermee een feit is. In allerlei overlegsituaties wordt er op gehamerd dat een interactieve website wordt nagestreefd waar leden (leiders, verslaggevers, wedstrijdsecretaris, groeps-coördinatoren, PR etc.), zelf teksten met foto moeten aanleveren. Dat blijkt een schot in de roos te zijn. De website is qua aantal pageviews op weg naar de twee miljoen (!!!) en wordt dagelijks gemiddeld meer dan 1000 keer bezocht. De inmiddels dan aangetreden huisfotograaf Han de Swart is overal aanwezig om het nieuws te larderen met eigen fotografie.

  Mini's, kunstgrasveld en kampioenschap
  In 2007 wordt besloten om de mini’s in een onderlinge competitie tegen elkaar te laten spelen. Zo wordt de mini WK geboren. Alle mini’s komen in landenteams uit en worden allemaal met elkaar op de foto gezet. Die foto, de Nachtwacht, prijkt levensgroot aan de muur van het clubgebouw.
  Bij de gemeente staat onze vereniging dan inmiddels ook goed op de kaart. Met dank aan voorzitter Peter van Splunter die het vuur uit zijn sloffen loopt om een kunstgrasveld aan te leggen. In oktober 2007 wordt bekendgemaakt dat de gemeenteraad de "kunstgrasnotitie" heeft goedgekeurd resulterend in de aanleg van het kunstgrasveld in 2008. Ter ere van de opening wordt een feestkrant vervaardigd onder regie van de PR commissie die in een oplage van 12.000 stuks door de leden huis aan huis wordt verspreid.
  De feestelijke opening in september van dat jaar wordt door burgemeester Emmens-Knol verricht in aanwezigheid van raadsleden en vooral veel publiek.
  Ook wordt Arthur van der Himst als 500e jeugd-lid verwelkomd. Een mijlpaal in de korte historie.
  De landelijke campagne van de Hartstichting gaat niet aan onze vereniging voorbij. De aanschaf van een defibrillator (AED) bekostigd uit de veilingopbrengst, sluit hier naadloos bij aan.
  Vanaf 2009 wordt door de toernooicommissie het eerste groot opgezette jeugdtoernooi georganiseerd dat gespeeld wordt over een aantal dagen en waaraan zeer veel verenigingen uit de wijde omtrek deelnemen. Vanwege het succes zal dit uitmonden in een jaarlijks terugkerend gebeuren.
  Zaterdag 1 wordt, na tussentijds gedegradeerd te zijn naar de 3e klasse, opnieuw kampioen en promoveert naar de 2e klasse onder trainer Mark Kranendonk.
  Dat onze website leeft moge duidelijk zijn als in juni 2010 maar liefst 1.000.000 bezoekers onze site hebben bezocht.
  In 2011 wordt besloten om ,,Mijn Club" in onze website te integreren waardoor het voor de leden makkelijker wordt specifieke elftal informatie op de site te zetten, de standen automatisch worden bijgehouden, afgelastingen duidelijker worden en voor adverteerders meer mogelijkheden zijn. Daarnaast wordt er hard gewerkt aan een facelift van de bestaande tribune die vervolgens door Chris de Leeuw officieel wordt heropend.
  In mei 2012 wordt Zaterdag 1 onder leiding van trainer Radjin de Haan opnieuw kampioen en promoveert voor het eerst in het bestaan naar de 1e klasse. In de locale pers wordt dit breed uitgemeten onder de kop ,,FC Castricum schrijft historie met kampioenschap 2e klasse".
  FC Castricum is uitgegroeid tot een dynamische club waarbij de aansturing om steeds meer aandacht vraagt. Werd destijds specifiek gedacht aan alles wat met voetbal te maken had, nu willen we als vereniging ook maatschappelijke betrokkenheid uitdragen. Met als resultaat dat intussen maatschappelijke stages bij onze vereniging (kunnen) worden gevolgd.
  Een nieuwe organisatie op bestaande fundamenten" zoals het begin van dit stukje luidde doet de vereniging inmiddels tekort. De onderlinge contouren zijn steeds fletser geworden en dit heeft het bestuur doen besluiten een nieuwe werkgroep Visie en Beleid in het leven te roepen om een nieuw beleidsplan te maken waarmee FC Castricum weer jaren vooruit kan.

  Mijlpalen
  12,5 jaar FC Castricum,12 juli 2002 oprichting FC Castricum,Februari 2003 oprichting ‘Vrienden van FC Castricum’September 2003 oprichting vrouwenvoetbal;April 2004 kampioenschap Zaterdag 1.April 2005 kampioenschap Zondag 1,2007 oprichting Mini WK
  September2008 opening Kunstgrasveld,2e helft 2008 aanmelding 500e jeugdlid,April 2009 kampioenschap Zaterdag 1,Mei 2011 kampioenschap Zaterdag 1,12 januari 2015 FC Castricum bestaat 12,5 jaar,16 mei 2015 viering 12,5-jarig bestaan

  Team info FC Castricum JO11-1
  Ook dit jaar gaat FC Castricum JO11-1 weer proberen om een mooie prestatie neer te zetten op haar eigen toernooi. Het team van trainer Milo van der Steen is afgelopen periode 2e geworden in de eerste klasse. De buren van FC Uitgeest waren in het onderlinge duel net iets te sterk. Het team heeft in de eerste seizoenshelft goede wedstrijden gespeeld, al zaten er ook wedstrijden bij waarbij het nog wat beter kon. Het onderlinge verschil met de tegenstanders was soms iets te groot. In de tweede seizoenshelft zal het team elke week aan de bak moeten om mee te doen om de bovenste plaatsen. Deelname aan het toernooi is en blijft iets speciaals en zeker als het je eigen toernooi is. De spelers en staf kijken er enorm naar uit om deel te nemen. Het zou met een beetje mooi weer erbij een prachtige dag kunnen worden voor een mooie stunt.

  Naam leider/trainer Milo van der Steen.
  Roepnaam + naamspeler:1 Nijse de Graaf,2 Jesse Nooij,3 Youri Stengs,4 Vince Dalmolen,5 Imme Stienstra,6 Jarno de Bruin,7 Luc Straus,8 Robin Laan,9 Damian Plasmeijer,10 Jottham Zevenbergen,11 Melle Honing en 12 Sil de Ridder

    AFC  [Home]

  AFC is verheugd weer mee te mogen doen aan het prestigieuze U11 Top Tournament van FC Castricum.
  AFC is opgericht op 18 januari 1895 en is de oudste voetbalvereniging van Amsterdam met circa 2,200 leden. De club wordt ook wel aangeduid als The Reds. Deze bijnaam houdt verband met het rode shirt van AFC, waar ook een zwarte V op te vinden is. Uiteindelijk begint het bij een plezierige voetbal beleving op ons sportpark "goed genoeg" dat in de komende twee jaar een 5 tal nieuwe velden krijgt en een geheel nieuw clubhuis.
  En veel voetbal plezier is terug te zien bij het team AFC U11-2! Het is een geweldig enthousiast team dat enorm leergierig is en alle spelers hebben de wil om in elke training weer beter te worden en te groeien als speler.
  Onder leiding van coach&trainer Dillon Bijlsma is het team dit jaar wederom enorm gegroeid. Als enig tweede team tussen allemaal U11-1 teams heeft AFC U11-2 zich goed kunnen handhaven met een mooie promotie naar de Hoofdklasse 2 als resultaat.
  Keeper Jack van Veldhoven met zijn katachtige reflexen, pareert elk schot van de tegenstander en helpt met de opbouw. Verdedigend staan Bas, Duco en Simon als een blok waarbij de moed van vele aanvallers in de schoenen zakt. En ze laten zich ook nog graag zien in de aanval! Op het middenveld spat de individuele klasse ervan af. Jerimiah, Sjeng en Luuk vechten verbeten duels uit en pakken menig bal af, ze stelen de show met hun individuele acties en verdelen het spel, Beau is in staat om de tegenstander op het verkeerde been te zetten en via steekpasses de aanvallers in stelling te brengen. Aanvallers Tommy, Maurits and Dante zijn door hun snelheid en individuele skills moeilijk te stoppen en hebben al veel mooie doelpunten op hun naam staan.
  Al met al is het een hecht team wat veel plezier met elkaar heeft!
  AFC heeft er zin in, Wij kijken dan ook uit naar 31 maart!
  Naam leider Helder Silva Naam trainer Dillon Bijlsma
  Roepnaam + naamspeler:1 Jack Velthoven,2 Bas Hoekstra,3 Duco Dersjant,4 Simon van Veggel,5 Luuk Beekman,6 Sjeng Rutten,7 Jeremiah Yiadom,8 Maurits Scheij,9 Tommy Gal,10 Beau Silva en 11 Dante van der Vat

   VV Nieuwerkerk  [Home]

  Dé voetbalvereniging in Nieuwerkerk aan den IJssel! Eén van de vier karakteristieke dorpen gelegen in de gemeente Zuidplas. Een Zuid-Hollandse gemeente middenin de Randstad, die zich kenmerkt door een dorpse ambiance met een nuchtere uitstraling. De voetbalclub, opgericht in 1929, is met z’n circa 1600 leden één van de grootste clubs uit de regio.

  De slogan van de huidige selectie JO11-1 doet de club eer aan. Voorafgaand aan de wedstrijden klinkt het ‘wij zijn trots, wij zijn sterk, wij zijn VV Nieuwerkerk!’ luid over de velden. En terecht! In de najaarscompetitie hoofdklasse-1 eindigde de JO11-1 op een keurige tweede plaats, met twee punten verschil onder de jonge talenten van Feyenoord.
  De Nieuwerkerkse talenten komen dan ook met vertrouwen naar Castricum voor deelname aan het Johanna’s Hof U11 Top Tournament en zijn wellicht de ‘underdog’ van het toernooi! In elk geval een hecht en sportief team om rekening mee te houden!
  Trainers Jaap van der Veen en René Boers hebben de 11-koppige selectie klaar gesmeed om voor een goed resultaat te gaan. Of dat de beker wordt? Dat gaan we natuurlijk zien en wordt zeker niet uitgesloten. Centrale verdediger Mika Mangert regisseert het team in het veld. Hij geeft aanwijzingen naar zijn medespelers, maar schroomt er als laatste man niet voor aan de noodrem te trekken en een faire sliding in te zetten. Keeper Marijn Weststrate staat in de goal paraat om elk schot van de tegenpartij te keren. Met flair weet hij regelmatig een bal uit de kruising te plukken en een aanval ongedaan te maken. Verdedigers Christian Boers, Thijn Krastman en Lars Witteman zijn er op gebrand felle duels aan te gaan maar laten zich ook graag zien in de aanval. De vaste middenvelders Ole Erwich en Jeannot Bellefroid verdelen het spel en vechten felle duels uit op het middenveld. Aanvallers Luuk Schoon en Jurre van Rossum laten zich graag bedienen om een goal te maken maar zijn zijn ook in staat met een paar strakke moves de verdediging van de tegenpartij op het verkeerde been zetten. Tenslotte maken sprintkanonnen Bram IJsselstijn en Kieran Reith de selectie compleet. Beide vleugelspelers weten hun snelheid goed te benutten en zijn in staat om met individuele skills voor een goede afronding te zorgen!

  Naam leiders: Jaap van der Veen + René Boers.Naam trainers: Jaap van der Veen + René Boers
  Roepnaam + naamspeler:1 Marijn Weststrate,2 Lars Witteman,3 Luuk Schoon.4 Mika Mangert,5 Ole Erwich,6 Jeannot Bellefroid,7 Jurre van Rossum,8 Bram IJsselstijn, 9 Christian Boers,10 Kieran Reith en 11 Thijn Krastman

   RKVV JEKA  [Home]

  RKVV JEKA is afkomstig van de Beukenlaan in Breda. De naam is een afkorting van Jeugdig Enthousiasme Kan Alles. Het is qua ledenaantal de grootste vereniging van Breda. De club komt uit in de Derde Klasse zondag (2017/18).

  De club promoveerde in het seizoen 2008/09 vanuit de Derde Klasse naar de Tweede Klasse. Een seizoen later volgde promotie naar de Eerste Klasse. Dit alles werd gerealiseerd met een elftal grotendeels afkomstig uit de eigen jeugdopleiding.
  In 2008 speelde het derde elftal van JEKA een vriendschappelijke oefenwedstrijd tegen het Tibetaans voetbalelftal, waarbij ze met 1-1 gelijk speelden. Het Tibetaanse elftal was in Nederland voor een trainingsstage en om aandacht te vragen voor de situatie in Tibet. Deze ontmoeting werd georganiseerd door Rob Hogendoorn en MVV '27-hoofdtrainer Rene van der Kooij van de Nederlandse organisatie Sports Without Frontiers Foundation.
  Team JEKA JO11-1 is vorig jaar ongeslagen kampioen geworden toen ze nog JO10-1 waren. Er zijn een paar spelers bijgekomen en zijn in het najaar weer kampioen geworden in de hoofdklasse JO11-1.
  Het is een geweldig enthousiast team dat enorm leergierig is en altijd met veel plezier komt trainen. Een genot om hier trainer van te zijn vinden de trainers!
  Loek Wijdeven, Rida Rached en Daan de Punder zijn al een keer uitgenodigd door NAC BREDA.
  En dit jaar liggen er weer verschillende scouts van NAC, Willem II en PSV op de loer voor sommige boys!
  Hopelijk wordt het weer een top-toernooi!

  Naam leiders Jeroen de Punder & Jeroen Duurinck,Naam trainers Jules Philippart & David Bassing
  Roepnaam + naamspeler:1 Stuart Dekkers,2 Loek Wijdeven,3 Tom van Beeck,4 Dali Martens,5 Mats Duurinck,
  6 Rik 't Jong, 7 Daan de Punder,8 Rida Rached, 9 Faas Huyben,10 Mees Klijsen,11 Jaies Mac-Donald en 12 Mick Gielen

  PVCV  [Home]

  PVCV is voor het eerst aanwezig bij het Johanna's hof toernooi. Dit heeft mede te maken met het feit dat de club de laatste jaren enorm gegroeid is zowel qua leden als niveau. 10 jaar geleden was PVCV nog een kleine vereniging met circa 500 leden inmiddels telt de vereniging mede door de nieuwbouw wijk Leidsche Rijn wat aan Vleuten gebouwd is ruim 1100 leden. De afgelopen jaren is de club dan ook enorm veranderd en zijn met name de onderbouw en middenbouw teams binnen de vereniging enorm doorgegroeid qua niveau. Inmiddels spelen alle onderbouw teams in de hoogst mogelijke poules binnen west 1 en zijn de O13 en O15 aan het groeien richting divisie niveau. De club probeert stapje voor stapje door te bouwen en vind het met name belangrijk dat plezier en ambitie hand in hand kunnen gaan. Niet alleen de selectie is belangrijk voor de club maar met name ook de breedte teams en daar word dan ook flink in geïnvesteerd.
  Hetgeen waar PVCV om bekend staat is dat het veel evenementen organiseert zoals in elke vakantie voetbaldagen of voetbalkampen voor de jeugd spelers. Ook gaat PVCV dit jaar voor het 2e jaar een zeer groot onderbouw selectie toernooi organiseren genaamd de PVCV Leidsche Rijn Onderbouwcup waar maar liefst 64 selectie teams aan meedoen in de leeftijd onder 8 tot onder 11 jaar. PVCV is in het jaar 1932 opgericht en de afkorting staat voor Patronaats Voetbal Club Vleuten.
  De O11-1 is dit seizoen enorm gegroeid als team dit tot grote tevredenheid van trainer Cor Stols en leider Barry Koster. Zo ging het team dit seizoen voor het eerst op een wat hoger niveau spelen namelijk poule 2 met veel teams uit Amsterdam en Noord-Holland. Echter was er geen ontzag voor deze teams en werden er voor de winterstop grote stappen gezet door het team wat resulteerde in een van te voren niet verwachte gedeelde 1e plaats voor de winterstop. Dat betekend dat de O11-1 na de winterstop in poule 1 zal spelen met grote clubs zoals AZ , Zeeburgia , AFC en nog veel meer top amateur verenigingen uit Amsterdam en Noord Holland. PVCV is het enige O11-1 team uit Utrecht die in poule 1 zal gaan spelen. Iets waar de jongens erg naar uit kijken en ook aan toe zijn om verder door te ontwikkelen als speler. Er word 3 keer per week getraind door de mannen en iets wat erg positief is te vermelden is het feit dat de aanwezigheid van alle spelers nagenoeg 100 procent is. De groep heeft veel plezier in het voetbal en eigenlijk alle spelers hebben een grote wil om elke training weer beter te worden en te groeien als speler.
  Als laatste speelt PVCV al jaren in een zeer herkenbaar shirt wat wel is word vergeleken met het thuis tenue van Feyenoord. Alleen dit moet je niet tegen de echte doorgewinterde Vleutenaar zeggen want voor die mensen is het rood/wit geblokte shirt een uniek gegeven en iets wat nooit mag verdwijnen. PVCV meer dan een club!

  Naam leider Barry Koster,trainer Cor Stols.
  Roepnaam + naamspeler:1 Daniel van Dam,2 Andres Verstoep,3 Quinn Koster,4 Julius Pot,5 Stein van Rossum,6 Thomas van Wiggen,7 Tom van der Gun,8 Noeri Moussa.9 Niccolo van Heteren,10 Jesper Kemp,11 Ties Leune en 12 Timo Los

   csv APELDOORN  [Home]

  Teamfoto
  Bovenste rij vlnr: Bert Anvelink (leider), Eren Sütcü, Thijs Rutte, Marco van Gijssel (trainer/leider), Armin Lukkien, Sam Simons en Erwin van den Hoogen (leider)
  Onderste rij vlnr: Ayden Kodden, Ewoud Verheul, Yort van den Hoogen, Jesse Anvelink, Ludo van Gijssel, Jasper Garritsen en Cas Hulsman.
  csv APELDOORN
  csv Apeldoorn U11-1 doet voor de eerste keer mee aan het Johanna's Hof U11 Top Tournament van FC Castricum welke dit jaar zal plaats vinden op zaterdag 31 maart.
  Csv Apeldoorn is afkomstig uit Apeldoorn (Gelderland), opgericht in 1946.
  Het eerste elftal promoveerde op 1 mei 2010 naar de nieuw opgerichte Topklasse, de hoogste klasse in het Nederlandse amateurvoetbal. Na een seizoen degradeerde het via promotie/degradatiewedstrijden terug naar de Hoofdklasse. In het seizoen 2017/18 speelt Apeldoorn in de Hoofdklasse B.
  De club heeft ca. 1200 leden en telt 14 seniorenteams (waarvan 1 vrouwenteam), 18 juniorenteams, 31 pupillenteams, 1 F-league (voor spelertjes tot 5 jaar) en 9 zaalvoetbalteams. Het sportcomplex van de club ligt op Sportpark Orderbos en omvat 5 velden, waaronder 3 kunstgrasvelden.
  Extra teaminformatie JO11-1
  Het team van csv Apeldoorn JO11-1 zijn allemaal vrienden van elkaar. Binnen het team heerst een hele grote gun-factor en dat plezier straalt dit team ook uit. We ambiëren als team, maar ook als vereniging, om spelers van deze leeftijd individueel beter te maken. Ontwikkeling van spelers gaat vóór de teamprestatie, maar de resultaten volgen daarmee uiteraard vanzelf. Als trainer en leiders is het een genot om met deze jongens te mogen werken.
  Behaalde resultaten dit seizoen:
  - Eerste prijs in de voorronde (West II) en daarmee deelnemer aan de eindronde van het VTT (Voetbal Talenten Toernooi) 2018
  - Kampioen hoofdklasse 1 najaar
  - Verliezend finalist van het Apeldoorns kerst zaalvoetbaltoernooi
  - Vier spelers (Ayden Kodden, Sam Simons, Eren Sütcü en Ludo van Gijssel) plus onze keeper (Jesse Anvelink) mogen op dit moment meetrainen bij Go Ahead Eagles

  Wij wensen FC Castricum heel veel succes met de organisatie en wij kijken uit naar 31 maart!
  Naam leiders Bert Anvelink en Erwin van den Hoogen
  Naam trainer Marco van Gijssel
  Roepnaam + naamspeler:1 Jesse Anvelink, 2 Jasper Garritsen, 3 Ludo van Gijssel, 4 Yort van den Hoogen,5 Cas Hulsman,6 Ayden Kodden 7 Armin Lukkien,8 Thijs Rutte, 9 Sam Simons,10 Eren Sütcü en 11 Ewoud Verheul.

   L.A.C. Frisia 1883  [Home]

  L.A.C. Frisia 1883 mag zich 1 van de oudste clubs van Nederland noemen. Het is op dit moment de zes na oudste club van Nederland, die nog actief is binnen het voetbal! Als nuchtere Friezen kunnen wij hier toch een beetje trots op zijn. De kleuren van de stad, Geel en Blauw, zijn ook zeker te zien in ons tenue. Verder mogen we ons ook de grootste club en de hoogst spelende club (jeugd) van Friesland noemen. Op dit moment zitten we op meer dan 1100 leden, speelt elk 1e team van ons op divisie niveau en ons 1e elfal speelt momenteel 1e klasse.
  Nu over ons eigen mooie team!!!
  Lac Frisia 1883 U11-1 uit Leeuwarden zal ook voor de eerste keer acte de presence geven op het prestigieuze Johanna's Hof U11 Top Tournament van FC Castricum. Een van de sterkst bezette toernooien van Nederland in de U11 groepering.
  Zoals jullie kunnen zien op de team foto straalt dit team ontzettend veel plezier uit, en dat is uiteraard het belangrijkste van allemaal. Al denken de jongens daar vaak anders over, het woord winnen is ook erg belangrijk. De boze en verdrietige koppies als ze verliezen, maar 5 minuten na de genomen penalty’s heeft iedereen het alweer over wie bij wie speelt en waar er gevoetbald wordt. Mooi om te zien, maar wij als leider, trainer en verzorgers zien ze toch liever met de 3 punten naar huis gaan. Over kwaliteiten in ons team geen gebrek! Een keeper die hele goede ballen pakt en een mooie trap heeft, verdedigers die mooie slidings kunnen maken en waar iedereen voor aan de kant gaat. Middenvelders die een goede techniek hebben, oog hebben voor de steekbal en zelfs met hun chocolade been kunnen scoren. En aanvallers die hun mannetjes kunnen passeren en zonder nadenken tegen de touwen jagen! Wij hebben er zin in, en zullen ons mannetjes staan op zaterdag 31 Maart. Tot dan !

  Naam leider Tom Oegema.Naam trainer Hidde Pater
  Roepnaam + naam spelers:1 Sem Keasberry,2 Koen Achterberg,3 Boyen de Boer,4 Moos Koetsveld van Ankeren,5 Danyello Look,6 David Nartey, 7 Tim Otten, 8 Jelte Steenbeek, 9 Sten Yedema 10 Gijs Brummelen en 11 Kars Meijer

   Spartaan'20  [Home]

  Teamfoto
  Onder links naar rechts: Kyshandro, Railey,Trainer Carlo, Leider Nick, Marouane en Bilal. Midden: Maxim, Eric, Aiden en Semmy.Boven: Djelani, Joel, Karifala en Djordy.Niet op de foto: Yassim.

  Spartaan’20 behoort met zijn jeugd al jaren bij de top van Nederland. De jeugdselecties spelen allemaal in sterke landelijke competities. Veel profvoetballers hebben ook ons mooie zwarte shirt gedragen, o.a. Luc Castaignos (Feyenoord, Inter Milan, FC Twente, Eintracht Frankfurt), , Bruno Martins Indi (Feyenoord, FC Porto,Stoke City), Anwar el Ghazi (Ajax, Lille), Denzell Dumfries (Sparta, Heerenveen), Jethro Willems (Sparta, PSV, Eintracht Frankfurt), Kenny vd Weg (Nac Breda, Ross Country), Mo el Hankouri (Feyenoord), Sherel Floranus( Sparta), Jamiro Monteiro (Cambuur), Gary Rodrigues( Galatasaray, Heracles) en ook Zakaria Amrani, Anes Beslija en Jamal el Ghanoutti (allen Nederlands zaalteam). Wij als Spartaan'20 zijn daar natuurlijk super trots op!

  De E top is dit jaar weer echt een getalenteerde groep spelers waar trainer Carlo en assistent Nick natuurlijk trots op zijn. Nu voor het derde jaar is deze groep gelijk op een heel veld gaan voetballen met alle regels daarbij. Dus het omschakelen naar 9x9 zal even wennen zijn. In de voorjaars competitie gaan we weer 1e klas spelen in een JO13 competitie. Dus dat zegt wel genoeg over het niveau in de groep.
  We hebben de beker al een keer gewonnen en zullen dit jaar er alles aandoen om met goed voetbal en strijd de beker weer mee te nemen naar Rotterdam. Hierbij aangevend dat de organisatie en het weer perfect was het afgelopen jaar, zien wij met alle plezier en hopelijk dezelfde omstandigheden dit toernooi wederom tegemoet. Tot ziens bij het Johanna's Hof JO-11 Top Tournament bij FC Castricum.

   SV Den Hoorn  [Home]

  SV Den Hoorn is afkomstig uit de Zuid-Hollandse plaats Den Hoorn (gemeente Midden-Delfland). Het eerste herenteam van de club speelt in de Eerste klasse zondag (2017/18).

  R.K.S.V. Den Hoorn werd op 28 april 1952 opgericht. De club werd in de beginjaren gekenmerkt door problemen; enige tijd was er geen veld beschikbaar....
  Na veel omzwervingen kocht de gemeente in 1958 een stuk grond voor Den Hoorn, De huurlast aan de gemeente bedraagt 800 gulden, onderhoud niet meegerekend. De kleedgelegenheid en de kantine (op 18 mei 1959 feestelijk geopend) worden voor het overgrote deel door leden gebouwd. Het werpt meteen zijn vruchten af: Den Hoorn promoveert in 1959 naar de tweede klasse in de HVB. Een jaar later komt er veldverlichting.
  7 mei 2017: op eigen veld wordt Den Hoorn voor het eerst sinds 1997 weer kampioen. Voor het eerst in de clubgeschiedenis wordt de eerste klasse bereikt.
  De club had in 1998 maar 100 jeugdleden. Echter waren er toen net grote plannen in ontwikkeling om veel nieuwbouwwijken te bouwen in het dorp (waarvan één wijk al in de afrondende fase was), dus er gloorde hoop. Die werd beloond: in 2000 maken de jongste jeugdteams al een sterke groei mee, in 2002 was het ledenaantal al verdrievoudigd en in 2010 zelfs verzesvoudigd.
  Na jarenlang in het dorp gevestigd te zijn geweest verhuisde de club in 2006 naar een nieuw complex in de Kerkpolder, aan de grens van Den Hoorn met Delft.
  SV Den Hoorn JO11-1 speelde in de 1ste seizoens helft in de Hoofdklasse 3 hierin zijn wij ongeslagen kampioen geworden, hierdoor zullen we in de 2de seizoenshelft uitkomen in de Hoofdklasse 1.
  Wat dit team zo goed maakt is dat het in het veld en buiten het veld echt een team is en alles voor elkaar geven. Komen de jongens op achterstand raken ze niet in paniek en weten dit altijd snel om te zetten in een voorsprong.
  Onze verdedigers zijn uitstekend in het uitschakelen van de aanvallers, op het midden veld hebben we een blok met power, met inzicht en aanvallende en verdedigende kwaliteiten en onze aanvallers hebben een neusje voor de goal, ze kunnen allemaal zeer makkelijk scoren.
  1 jongen en een meisje uit het team zijn in de wedstrijd tegen SC Feyenoord uitgenodigd voor de KNVB.

  Naam leiders Frank van Winden,Marvin Stokman,Dave de Kok. Naam trainer Youri Kooijmans
  Roepnaam + naamspeler: 1 Ryan Boot, 2 Sven van Bleiswijk, 3 Sven van Emst, 4 Karsten van den Berg, 5 Mees Valkenburg, 6 Marijn van Winden, 7 Rowan de Kok, 8 David Mangert, 9 Mees Etienne, 10 Julius Stokman en 11 Izara Dijkshoorn.

   RV & AV Sparta  [Home]

  RV & AV Sparta, ook wel Sparta AV of Sparta (amateurs) genoemd, is de amateurvereniging van de profclub Sparta Rotterdam en een onderdeel van R.V. & A.V. Sparta. Het standaardelftal heren komt uit in de Tweede klasse zaterdag van het district West II (2017/18). Het standaardelftal dames komt uit in de Derde klasse zaterdag van het district West II (2017/18).
  Op 28 februari 2016 wordt aan de R.V.&A.V. Sparta wegens bijzondere maatschappelijke verdiensten de Koninklijke Erepenning uitgereikt
  Geschiedenis
  De organisatorische afsplitsing van het betaald voetbal van de moedervereniging leidde per 14 juni 1976 tot het ontstaan van een amateurvereniging. Het voormalige derde elftal ging verder als het eerste elftal van de moedervereniging. Zoals te doen gebruikelijk diende dit nieuwe team, spelend op Nieuw-Vreelust, binnen de regionale afdeling van de K.N.V.B. te beginnen in de Vierde klasse.
  Opbouw van successen
  Het verblijf in deze klasse duurde tot 1978. Vanaf dit jaar tot 1983 kwam R.V.&A.V. Sparta uit in de Derde klasse.
  Door in drie seizoenen twee kampioenschappen te behalen speelde R.V.&A.V. Sparta vanaf 1985 in de Eerste klasse. In hetzelfde jaar bereikte R.V.&A.V. Sparta voor het eerst de finale van de jaarlijks uitgeloofde Rotterdams Nieuwsblad bokaal.
  Wisselende resultaten
  Degradaties in 1991, 1992 en 1994 doen R.V.&A.V. Sparta in de Vierde klasse belanden. Een jaar na de degradatie van 1994 wordt in 1995 via de nacompetitie de Derde klasse bereikt. In deze afdeling blijft de vereniging spelen tot in 1999 via de nacompetitie naar de Tweede klasse wordt gepromoveerd.
  In 2001 volgt voor R.V.&A.V. Sparta, nu spelend op het nieuwe complex in Nieuw Terbregge, de promotie naar de Eerste klasse. In de jaren 2002 en 2004 wordt de promotie via de nacompetitie naar de Hoofdklasse nipt gemist. In 2005 volgt een degradatie naar de Tweede klasse.
  In de jaren 2003 en 2005 wordt tweemaal de finale van wat sinds de krantenfusie de strijd om de Rotterdams Dagblad Trofee heeft, bereikt.
  Een nieuw begin
  Medio 2011 daalt de club af naar de Derde klasse. Niet veel later gevolgd door het moment in 2012 waarop wordt besloten de vereniging vanaf de basis opnieuw op te gaan bouwen. Na een aanloopperiode presenteert R.V.&A.V. Sparta in het voorjaar van 2014 een hele nieuwe selectie onder leiding van oud-speler Ron Luijten.
  Hij weet in zijn eerste seizoen als hoofdtrainer van R.V.&A.V. Sparta twee periodetitels en het algeheel kampioenschap 2015 te winnen. Het eerste seizoen in de Derde klasse wordt afgesloten met een periodetitel en een bijna promotie. Een jaar later, in 2017, lukt de promotie naar de Tweede klasse wel
  Info team JO11-1
  Sparta AV doet voor de tweede keer mee aan het Johanna’s Hof U11 Top Tournament van FC Castricum.
  We zijn heel blij dat we mee doen aan zo'n prachtig en bekend staand toernooi. Op de foto missen wij nog 2 spelers.In dit team spelen de meeste jongens al van af de mini's met elkaar.
  Dank dat we mee mogen doen met dit schitterend en unieke toernooi.
  Tot zaterdag 31 maart 2018.
  Naam leider Jordi
  Naam trainer E Fortes Furtado
  Roepnaam + naamspeler:1 Yazid Bakas,2 Jayden Fortes Furtado,3 Yellison Yearwood,4 Quincy McDonald,5 Colin Burke,6 Christiano Fortes,7 Souhayb Hamouchi,8 Alessandro Lokollo,9 Jael Supriana,10 Mogendrick De Wind,11 Nidyell Gambier,12 Leroy Dao,13 Yassin Bouaouzan en 14 Boaz Adriessen

   USV Elinkwijk  [Home]

  Boven: Jelle Scheltinga, Nassim Ouardiji, Jeppe Otto, Kyan Hofman, Jazz Feller, Joshua de Windt
  Onder: Omar Qoubaa, Rayane Harouach, Emir Uzunlar, Younes El Moussaoui, Dean Fischer.
  Niet op de foto: Ihab Guermat. Naam leider Hadji Qoubaa trainer Max Ramaekers

  USV Elinkwijk, opgericht op 20 juni 1919, is afkomstig uit de wijk Zuilen-Noord in Utrecht. De club kent zowel een zaterdag-als een zondagafdeling.

  De club werd opgericht op 20 juni 1919 in de toen nog zelfstandige gemeente Zuilen.
  Bij de invoering van het betaald voetbal in Nederland was Elinkwijk een van de clubs die in de (eerst Hoofdklasse A/B/C/D geheten) nieuwe competitie uitkwam. In november 1954 fuseerde de club met de profclub Utrecht N.V. uit de wilde NBVB competitie en ging onder de oude naam verder. In januari 1956 werd de fusie weer ongedaan gemaakt toen Elinkwijk de aandeelhouders van de N.V. uitkocht. In het seizoen 1955/56 werd de club kampioen van de Hoofdklasse B. In het seizoen 1956/57 werd Elinkwijk zestiende in de net gevormde Eredivisie. In deze periode was ook de eerste Surinamer die voor het Nederlands elftal speelde, Humphrey Mijnals, voor Elinkwijk actief, samen met zijn broer Frank en enkele andere Surinamers. De club degradeerde in het seizoen 1960/61, maar werd in 1964/65 kampioen van de Eerste divisie en promoveerde, waarna de ploeg nog twee seizoenen uitkwam in de Eredivisie. Vanaf 1967/68 speelde Elinkwijk weer in de eerste divisie, waarna in 1970, onder druk van de gemeente en de KNVB, Elinkwijk met de twee andere profclubs uit Utrecht (DOS en Velox) fuseerde tot FC Utrecht.
  Elinkwijk, DOS en Velox speelden vanaf toen weer bij de amateurs, voor Elinkwijk een succesvolle tijd, in 1973 werd namelijk het Nederlands kampioenschap voor zondagamateurs behaald.
  Ook in de 1974/75 opgerichte Hoofdklasse was Elinkwijk succesvol, met vijf Hoofdklassekampioenschappen in een zestiental seizoenen. Een seizoen nadat het laatste van die kampioenschappen behaald volgde echter degradatie naar de Eerste klasse (1991/92), gevolgd door degradatie naar de Tweede klasse. Via kampioenschappen in 1993/94 (Tweede klasse) en 1995/96 (Eerste klasse) wist de club zich weer terug te vechten naar de Hoofdklasse.
  In oktober 2006 werden de spelers Taner Ozbek en Like Korssen in het Westelijk elftal opgenomen voor de kwalificatiewedstrijden voor de UEFA-Regiobeker. USV Elinkwijk degradeerde in 2013 naar de Eerste klasse (2014/15). Het zaterdagteam kwam anno 2014/15 uit in de Tweede klasse. Gerald Vanenburg (half 1979) en Marco van Basten (half 1981) maakten de overstap naar prof- en topclub Ajax.

  Sinds afgelopen seizoen kan Elinkwijk met trots zeggen dat ze een sterk samenwerkingsverband aangegaan zijn met misschien wel een van de grootste clubs van Europa, Ajax Amsterdam.

  De JO11-1 van Elinkwijk is een sterke lichting waar Elinkwijk als club erg trots op is. Na net geen promotie naar de hoofdklasse 1 speelt Elinkwijk JO11-1 ook de tweede seizoenshelft in de hoofdklasse 2. Desalniettemin is de JO11-1 nog actief in het KNVB beker toernooi en is zojuist de halve finale behaald.

   R.K.S.V. Pancratius  [Home]

  'R.K.S.V. Pancratius meer dan een voetbalclub'
  Rksv Pancratius (Rooms-katholieke sportvereniging Pancratius) is op 1 mei 1930 opgericht en afkomstig uit Badhoevedorp, Noord-Holland.De oprichters waren een groepje 17 jarige jongens. De thuiswedstrijden worden gespeeld op "Sportpark de Schuilhoeve" gelegen in de oksel van het Knooppunt Badhoevedorp.

  Het zondagstandaardelftal speelde vier seizoenen in de Eerste klasse (2010/11-2013/14), de hoogst bereikte klasse. Op dit moment speelt het in de Tweede klasse.
  Bekende (oud-)spelers:Bilal Basaçikoglu,Léon Bergsma,Sergio Padt,Guus Uhlenbeek en Marcel Keizer.
  Inmiddels heeft Pancratius al meer dan 1200 leden.
  Een groot aantal spelers van de huidige O11 speelt al vanaf de mini’s met elkaar. De jongens zijn zeer leergierig en hebben zich in de jaren ontwikkeld tot een zeer gedreven ploeg die achterin weinig weggeeft. Onder leiding van trainer Niels Vahlkamp heeft de ploeg zich op een keurige 6e plek genesteld in de Hoofdklasse poule 1. Ze begonnen in de hoofdklasse 2 en na vier wedstrijden werden ze overgezet naar poule 1. Na deze switch speelden de jongens zowel op zaterdag als op doordeweekse dagen om de vier gemiste wedstrijden in poule 1 in te halen.
  Dat het team goed presteert is ook opgevallen bij de BVO’s. Er staan regelmatig scouts langs de lijn. Dit heeft geresulteerd in uitnodigingen voor meerdere spelers.
  Sabri heeft stage gelopen bij Ajax, AZ en Feyenoord. Daan en Hidde lopen stage bij Volendam, Saviola loopt stage bij Ajax en Ruben loopt stage bij AZ en Volendam. Wij verwachten dat de overige spelers, te weten Abdoullah, Dion, Sabir, Youssef, Jumad en Ayman wellicht binnenkort ook worden uitgenodigd.
  Het is voor Pancratius de eerste keer dat zij deelnemen aan het Johanna’s Hof U11 Top Tournament. Pancratius is dan ook zeer vereerd dat zij door de organisatie zijn uitgenodigd om mee te doen aan dit toernooi voor jeugdvoetbal op hoog niveau.
  Naam leider Bart Jongeneelen
  Naam trainer Niels Vahlkamp
  Roepnaam + naamspeler:1 Jumad Benhammouche,2 Youssef Charif,3 Abdoullah Dardak,4 Hidde van Hekezen,5 Dion Jacobs,6 Daan Jongeneelen,7 Ayman Ouald Chaib, 8 Sabri Rais,9 Saviola Simons,10 Sabir Talai en 11 Ruben Visser.

   vv Bennekom  [Home]

  Teamfoto:
  Onder vlnr: Nick Molenaar, Lucas Schuitema, Jasper Barneveld, Bartu Gunaydin, Rik van Veen.Boven vlnr: Nordin Atibi (trainer), Sjoerd Memelink, Pepijn Hooijer, Ramzi Atibi, Tim de Geus, Jurre Zandstra, Stach Rosdeiczer en Marc de Geus (trainer)

  Voetbalvereniging Bennekom (VVB) bestaat sinds 29 september 1954. In 1954 gestart met een handvol elftallen, maar inmiddels uitgegroeid tot een club met ruim 1200 leden.
  1200 leden verdeeld over 10 senioren-, 21 junioren-, 29 pupillen- en 6 damesteams. Uiteraard mogen onze 4 tot 6 jarigen ook niet vergeten worden. Zij hebben elke zaterdagochtend hun eigen competitie.
  vv Bennekom speelt geen profvoetbal, maar heeft wel een professionele uitstraling. Die is te zien in de onderlinge omgang van de leden, het optreden naar buiten en het management van de organisatie. Presteren op zo hoog mogelijk niveau is het doel van alle teams binnen vv Bennekom. De jeugdopleiding van vv Bennekom heeft een regionale uitstraling. Onze eerste jeugdelftallen spelen in de hoofdklasse of hoger.
  Sfeer, kameraadschap, de juiste faciliteiten en een elkaar stimulerende manier van communiceren zijn de belangrijkste ingrediënten. Voor al onze leden staat plezier in het voetbal voorop. vv Bennekom is een voetbalclub die staat voor warmte en familiegevoel.
  Het team van vv Bennekom JO11-1 (9 x 9 hoofdklasse) is een gezellige club jongens bij elkaar. Gezelligheid en teamspirit staan hoog in het vaandel. Naast de ‘gewone’ trainingen proberen we de jongens ook weerbaarder te maken dmv een aantal judo- en looptrainingen.
  In de wintercompetitie zijn we kampioen hoofdklasse geworden, wat uitgebreid gevierd werd. Want naast voetballen, vinden wij feestjes en teamuitjes ook heel erg leuk. Kenmerkend voor dit team is dat het altijd ‘volle bak’ gaat tijdens trainingen en wedstrijden!
  31 maart reizen wij graag af naar het prachtige Castricum. vv Bennekom zal dan weer zijn opwachting maken bij het FC Castricum Johanna’s Hof U11-Top Tournament.
  Wij hebben er zin in!!
  Namen trainers Marc de Geus en Nordin Atibi
  Roepnaam + naamspeler:1 Stach Rosdeiczer,2 Sjoerd Memelink,3 Pepijn Hooijer,4 Bartu Gunaydin,5 Tim de Geus,6 Ramzi Atibi,7 Rik van Veen,8 Jurre Zandstra,9 Lucas Schuitema,10 Jasper van Barneveld en 11 Nick Molenaar.

   De Foresters  [Home]

  De Foresters is geen onbekende, toch even voorstellen; Een voetbalvereniging uit Heiloo. Een mooi dorp met ruim 22.000 inwoners in Noord-Holland vlakbij Alkmaar en de aan de kust gelegen Egmonden. Qua sport is er een ruim aanbod zoals hockey, badminton, volleybal, crossfietsen en zelfs een schietvereniging.
  Een stukje geschiedenis; Vlak na de oorlog zochten veel jongeren ontspanning in de vorm van dans. Vanuit de ambitieuze dansvereniging Every Body werd door een teruglopend ledenaantal op 2 april 1946 de voetbalvereniging Heiloo (V.V.H.) opgericht door W. Bruul, P. Greeuw, A. de Vries, M. Vos, F. Fasbinder, P. Bood en F. Pesser. De naam V.V.H. werd echter niet door de KNVB geaccepteerd, dus werd de naam "De Foresters" gekozen. Er werd een terrein aan de Kennemerstraatweg gehuurd en de gemeente zorgde voor materialen voor 4 kleedkamers. De leden mochten de handen uit de mouwen steken en bouwde zelf de eerste kleedkamers. Oude meelzakken werden omgetoverd tot een rood wit tenue. De kleuren waar nu nog in gespeeld wordt.
  Het eerste team werd door de KNVB geplaatst in de 2e klasse en werd gelijk het eerste jaar van haar bestaan kampioen!
  De Foresters is altijd ambitieus gebleven. Een team van Foresters speelt om te scoren, maar het belangrijkste is samenwerking en plezier. Elke Foresters speler gaat uit van zijn of haar eigen kracht, neemt initiatief, heeft zelfvertrouwen en draagt bij aan de teamprestatie.
  Foresters O11-1 speelt momenteel in de hoofdklasse 2.0 De eerste periode hadden de jongens het zwaar. Het was even wennen aan elkaar en aan het grotere veld met 9 tegen 9. Maar de laatste wedstrijden zijn er gelukkig veel punten gepakt. Dat geeft vertrouwen voor de tweede competitiehelft.
  We hebben veel zin in dit fantastische toernooi. We hopen goede resultaten neer te zetten, en plezier te hebben.
  Foresters O11-1 selectie ziet er als volgt uit.
  Roepnaam + naamspeler:Jan Adrichem,Didi Boersen,Milan Groeneveld,Stef Groot,Mick Jonker,Bram Koppes,Tim Lammers,Lars de Ruijter,Thomas Sluiter,Hugo Stoker en Joeri Vos.

   Koninklijke HFC   [Home]

  De Koninklijke Haarlemsche Football Club, kortweg de Koninklijke HFC, is afkomstig uit Haarlem, opgericht in 1879.
  HFC is waarschijnlijk opgericht op 15 september 1879 door een aantal Haarlemmers, waaronder Frans Peltenburg en Pim Mulier. In 1894 schreef medeoprichter Mulier het volgende over het begin van HFC, in zijn boek Athletiek en Voetbal: ‘Te Haarlem speelden in den winter van 1879 - 80 een 50-tal jongens, de meesten ca. 13 à 14 jaar oud, het voetbalspel. Wij speelden Rugby naar een boekje, hetwelk ik uit Engeland had gekregen en het ging er lustig bij toe. Op een vergadering in de vrije lucht constitueerden wij ons tot de Haarlemsche Football Club.’
  De clubkleuren zijn wit-blauw. Als één van de oudste voetbalclubs van Nederland speelt de Koninklijke HFC een vooraanstaande rol in de Nederlandse voetbalsport en is ze lid van de Club of Pioneers.
  De Koninklijke HFC won zowel driemaal het landskampioenschap als de nationale voetbalbeker. In 1959 kreeg de club het predicaat Koninklijk toegekend door koningin Juliana. Het standaardelftal speelt in het seizoen 2017/18 in de Tweede divisie.
  Jeugdafdeling
  De Koninklijke HFC is een van de grootste voetbalverenigingen in het land met meer dan 1850 leden, waarvan 1164 jeugdleden (januari 2015). In mei 2014 won HFC de Rinus Michels Award voor innovatief jeugdbeleid. In december 2014 kende de KNVB de Jeugdopleiding van HFC de status van Regionale Jeugdopleiding (RJO) toe.
  Teaminformatie HFC U11-1 2017-2018
  Koninklijke HFC U11-1 heeft met elkaar afgesproken om het beste amateurteam van Nederland te worden. Wij proberen onszelf elke dag te verbeteren, zowel thuis als op het veld werken wij hier keihard aan.
  Ook trainen wij op allemaal verschillende ondergronden en laat de trainer ons allemaal gekke spelletjes doen om onze motoriek te verbeteren. Hierdoor gaan wij uiteindelijk ook beter voetballen.
  Wij spelen in de Hoofdklasse 1. Daarnaast hebben wij ons al voor het Nederlands kampioenschap gekwalificeerd en spelen wij in juni tegen allemaal internationale topclubs.
  Als team gaan wij dit toernooi zo goed mogelijk proberen te presteren door keihard voor elkaar te werken.
  Wij hebben er heel veel zin in!
  Spelers naar BVO:
  Noah Jansing - Ajax - Noah is een speler die altijd de beste wil worden. Doordat hij thuis en op het veld zo hard heeft geoefend heeft hij een transfer naar Ajax verdient.
  Spelers trainen bij BVO: 
  Jonas Veltman - Ajax & AZ - Jonas is een technische middenvelder die met zijn schijnbewegingen alle verdedigers op het verkeerde been zet. Jonas loopt stage bij Ajax en AZ.
  Aaron Bouwman - Ajax - Aaron is spits van beroep. Door hard te oefenen aan zijn linkerbeen schiet hij nu raak met beide benen. Aaron loopt stage bij Ajax.
  AZ voetbalschool in de regio:Elia Zadeh,Jens Dobber en Thomas Thiescheffer

  Naam leider Jochem Veltman
  Naam trainer Maarten Bormans
  Roepnaam + naamspeler:1 Karel Vughts,2 Thomas Thiescheffer,3 Jonas Veltman,4 Elia Zadeh,5 Aaron Bouwman,6 Jeroen Okkema,7 Senna Brantjes,8 Jens Dobber,9 Julius Boggeman,10 Noah Jansing,11 Ewout Groeneveld en 12 Hein Rueb.

   AFC'34   [Home]

  Teamfoto
  Bovenste rij v.l.n.r. Jordi, Laures, Jordy, Delano, Boy, Bent. Onderste rij v.l.n.r. Justin, Joran, Luuk, Max, Mees, Keano, Dirk

  AFC '34 (Alkmaarse Football Club '34) is op 1 juni 1934 opgericht en afkomstig uit Alkmaar. De clubkleuren zijn blauw-geel. Thuisbasis is het Gemeentelijk Sportpark.
  Het eerste elftal zal, nadat het in het seizoen 2014/15 uit de Hoofdklasse gedegradeerd is, in het seizoen 2015/16 uitkomen in de Eerste klasse. In het seizoen 2017/18 komt het team wederom hierin uit. Het eerste zaterdagelftal speelt in de Vierde klasse (2017/18).
  De club werd opgericht als AFC (Alkmaarse Football Club) en werd in 1940 RKAFC (Rooms Katholieke Alkmaarse Football Club). In 1969 werd de huidige naam aangenomen.
  AFC’34 U11-1 verschijnt voor de vijfde keer aan de aftrap van het Johanna’s Hof U11 Top Tournament. Daarmee zijn ze recordhouder. Als het gaat om deelname van dit fantastische toernooi.
  Na vorig jaar een spannende finale tegen de Foresters zal AFC’34 U11-1 er alles aan doen om dit jaar wel de CUP met de grote oren mee naar huis te nemen.
  De Alkmaarders staan bij de bookmakers ook dit jaar hoog genoteerd. Dat heeft enerzijds te maken met het feit dat ze als ervaren toernooirotten de keiharde wetten van dit kampioenschap kennen. Pieken op het juiste moment is belangrijk. Anderzijds heeft AFC’34 een uiterst talentvolle spelersgroep. Maar liefst 4 spelers lopen stage bij diverse BVO’s zoals FC Volendam, AZ en Ajax.
  AFC’34 U11-1 bulkt van de individuele kwaliteiten, maar is ook een hecht team. Naast jonge talentvolle spelers heeft AFC’34 U11-1 met Max Fabricius ook een talentvolle jonge trainer.
  Jordy Meijer, Joran Telleman, Justin Caminda, Delano Jansen, Luuk Houtenbos, Mees Adrichem, Boy Boerefijn, Laurens van Kleef, Dirk Blaauboer , Keano Triest, Bent Koppes, Jordi Broersma gaan alles op alles zetten om zover mogelijk te komen.
  Naam Functie:Max Fabricius Trainer/Coach en Mariska Veltenaar Team Begeleider
  Roepnaam + naamspeler:1 Jordy Meijer,2 Justin Caminada,3 Luuk Houtenbos,4 Delano Jansen,5 Joran Telleman,6 Mees Adrichem,7 Dirk Blaauboer,8 Boy Boerefijn,9 Jordi Broersma,10 Bent Koppes,11 Keano Triest en 12 Laurens van Kleef.