• FC CASTRICUM NOG STEEDS OP KOERS

 • FC Castricum heeft ook de 2de wedstrijd van 3 winnend afgesloten bij DVC Buiksloot in Amsterdam, FC Castricum won met 3-2 en een ticket voor de na competitie is in handbereik.

  Het was een vreemde voetbalmiddag, FC Castricum was oppermachtig maar kon niet de trekker overhalen leek het wel, vanaf het begin van de wedstrijd kreeg FC Castricum verschillende kansen om te scoren, maar het ontbrak aan precisie.
  Het was pas in de 23ste minuut dat Elario Zweet alleen op de keeper afging, deze uitspeelde en het netjes afmaakte, de 1ste echte kans voor DVC Buiksloot was meteen raak, uit het niets maakte in de 43ste minuut Anass El Markouchi de gelijkmaker.

  Na de rust bleef het spel hetzelfde, FC Castricum was de bovenliggende partij.
  In de 50ste minuut speelde Elario Zweet wederom de keeper uit maar zijn schot werd van de lijn gehaald door een verdediger, de terugkerende bal komt bij Martijn van Duivenvoorde die deze weer voor het doel brengt, de scherp oplettende Elario Zweet hoefde hem alleen maar in te tikken, 1-2.

  Nog geen 20 minuten later een foute uitspeelbal van de keeper van DVC Buiksloot, de bal komt bij Carlo Vrijburg terecht, deze schiet vanaf 25 meter de bal over de keeper en verdediger heen zo in de rechter kruising, magnifiek.
  Bijna een kopie vanuit de 2de helft dat DVC Buiksloot opeens weer terug komt met de aansluitingstreffer in de 78ste minuut, een rare stuiterbal van Younes Boujarfi tipt over de keeper heen, 2-3. Dit was uiteindelijk ook de eindstand.

  Zaterdag as, 25 mei de finale van de 3, Wartburgia komt naar Sportpark Noord End.
  De nr 3 in de stand met even veel punten als FC Castricum, alleen Wartburgia heeft een betere doel gemiddelde, om de ticket en het seizoen mooi en goed af te sluiten dient dus wel gewonnen te worden.
  Joop Bakker

  Klik hier voor fotoreportage