• FC CASTRICUM ONTVANGT DONATIE VAN RABOBANK

  • Castricum, 1 juni 2020 – Vicevoorzitter Peter van Splunter mocht op 27 mei jl. uit naam van FC Castricum een cheque van €2.500,- in ontvangst nemen bij Rabobank Alkmaar e.o.

    Verenigingen, stichtingen en maatschappelijke initiatieven die klant zijn van Rabobank Alkmaar e.o. konden onlangs een aanvraag indienen om een beroep te doen op het Rabobank Coöperatief Fonds voor verenigingen, stichtingen en maatschappelijke initiatieven.

    Door het wegvallen van diverse toernooien en activiteiten als gevolg van de ontstane situatie met betrekking tot het coronavirus, vallen er voor FC Castricum veel broodnodige inkomsten weg. Op basis hiervan werd de aanvraag ingediend en werd hier door Rabobank positief op gereageerd, wat resulteerde in de overhandiging van een cheque ter waarde van €2.500,-.

    De overhandiging van de cheque vond woensdag 27 mei jl. nagenoeg volledig corona-proof plaats via een drive-thru op het parkeerterrein bij het kantoor van Rabobank Alkmaar e.o.

    De bijdrage uit het fonds van de Rabobank is een welkome aanvulling op de donaties die inmiddels zijn gedaan via de crowdfunding actie, welke nog doorloopt tot eind juni. De aankomende weken en maanden zullen er naast de crowdfunding ook andere initiatieven uitgerold worden om de club op een ludieke wijze te steunen. Hopelijk kunt en wilt u hier een steentje aan bijdragen.