• FC CASTRICUM SPEELT TOPPER TEGEN REIGER BOYS

  • De voorbereiding met lunch werd bij Grand Café Balu gehouden. Hoewel de wedstrijd tegen Beverwijk wegens wateroverlast niet doorging, was Pim Touber te spreken over dit initiatief. ,,FC Castricum leeft in het dorp en bij de club. Er wordt over ons gesproken. Toen we thuis speelden tegen EDO stond er over de hele lengte een lange rij met supporters. We wonnen met 3-0, een goed resultaat. Maar het moet beter en het kan beter als FC Castricum de afspraken uitvoert.“

    Zaterdag om 14.30 uur komt Reiger Boys op bezoek. De Heerhugowaarders kampen met een mindere reeks en zullen zich op sportpark Noord End uit die weg omhoog willen spelen. Thuis tegen EDO werd een 2-0 voorsprong weggegeven en twee punten ingeleverd.

    Langzamerhand komt ook de eerste periodetitel in zicht. Vanwege de poule-indeling wordt voor de zaterdag derde klasse A de eerste bonus na de eerste competitiehelft uitgedeeld. Zover vooruit kijkt Touber echter nog niet. ,,Reiger Boys staat op papier boven FC Castricum en begin januari moeten wij de afgelaste wedstrijd tegen Beverwijk inhalen. Dat zijn zes punten als alles goed gaat. Als wij alles doen wat we hebben afgesproken, dan wint FC Castricum.’’  (foto Sandy Klaver)

    Pr-commisse