• FC Castricum viert feest!

 • Op 22 april speelt FC Castricum het belangrijke duel tegen ZCFC in de strijd om het kampioenschap. Na de wedstrijd volgt er een gezellige feestavond  met live muziek en gaat er een koe het veld op voor het welbekende 'Waar schijt de koe?'. Loten voor deze winactie zijn te koop bij spelers van de selectie en bij de dames van de loterij die tijdens thuiswedstrijden van het eerste op Sportpark Noord-End rondlopen. De kosten van een lot zijn €10 per stuk. Poept de koe op jouw vak, dan win je €450! De acht omliggende vakken zijn goed voor fantastische troostprijzen. Ook ontvangt u bij aankoop van een lot een waardebon ter waarde van €20 aangeboden door Blue World Mode!

  TOMBOLA
  In de rust wordt de tombola ook nog naar voren geschoven en ook hier zijn leuke prijzen te winnen. Elke toeschouwer van 18 jaar of ouder krijgt bij aankomst op het terrein een gratis lot. Dit lot is tevens in te ruilen voor een biertje in de kantine. Dit biertje wordt u ook weer aangeboden door Blue World Mode.

  LIVE MUZIEK!
  Hij zong al in een bomvolle Amsterdam ArenA met De Toppers, hij nam deel aan het tv programma 'Bloed zweet en tranen' en ook is hij een van de vaste huiszangers in Café Bolle Jan. En op 22 april treed hij op bij ons in de kantine! Niemand minder dan: PASCAL REDEKER! Hij zal deze avond geassisteerd worden door DJ RIDO, die de meest gezellige meezingers ter gehoren zal brengen! Kortom: Één groot feest!

  SPRINGKUSSEN
  Voor de kleintjes is er natuurlijk ook vermaak geregeld. Er wordt een fantastisch springkussen neergezet waar zij zich de hele middag op kunnen vermaken.

  Wij hopen op jullie steun en aanwezigheid en hopen er een mooie middag en avond van te maken. De wedstrijd FC Castricum - ZCFC start om 14:30 uur op Sportpark Noord-End.