• FCC vs SVA

• Het was een oefenwedstrijd thuis tegen SVA uit Assendelft, maar het was niet te merken dat het niet om punten ging. Er werd van beide kanten hard gewerkt en geknokt voor de overwinning. Het was koud en winderig en het regende bijna de hele tijd, dus er waren veel modderige plekken en de bal gleed door. De eerste helft stond Storm op doel en die moest aardig wat ballen wegknallen, want de tegenstander was best goed. SVA had een paar grote jongens, die soms wel een beetje duwden. Toch kwamen wij na een paar kansen voor met 1-0 door een mooi doelpunt van Morris na aangeven van Stijn. De tegenstander liet het er niet bij zitten en ze scoorden de 1-1 nog voor de rust. In de tweede helft moesten we het zonder Storm doen. Het beeld was het zelfde: veel strijd en over en weer aanvallen. Wel weer veel kansen, onder andere veel van Thijs en soms van Morris, Julian en Melle, maar er werd niet meer gescoord. De stand van 1-1 was wel hoe het in het veld ongeveer was: even sterk!