• FEESTELIJKE DAG BIJ FC CASTRICUM VOOR JONG EN OUD

 • Zaterdag 25 mei 2019 vindt voor de 3e keer het evenement "Waar schijt de koe?" plaats bij FC Castricum. Dit evenement zal net als andere jaren plaatsvinden tijdens en na de laatste thuis wedstrijd van het 1e elftal. Na het laatste fluitsignaal zal direct worden gestart met live muziek met Stefan Storm, DJ’s Dave en Jeff en als klap op de vuurpijl komt niemand minder dan John West optreden!

  Op deze zaterdag 25 mei krijgt iedereen bij binnenkomst op ons Sportpark (na 13:30 uur) een gratis lot voor de tombola (18+). In de rust zijn met dit gratis lot leuke prijzen te winnen. De loterij vindt plaatst in de kantine. 

  LET OP: dit is een ander lot als voor 'Waar schijt de koe?'

  Voor de kinderen is er een springkussen en een groot luchtdartbord om op te schieten. Vanaf 15:00 uur start er tevens een panna-middag voor de jeugd onder 8 t/m 11 onder leiding van freestylers Hendrik Ploegaert en Hugo Vliese. Uiteraard zullen zij ook hun eigen tricks en skills tonen.

  Aan de hongerige liefhebbers is ook gedacht. Er wordt namelijk gezorgd voor een tent met heerlijke broodjes hamburgers of braadworst.   

  Na afloop van de wedstrijd, FC Castricum - Wartburgia (aanvang 14:30 uur) zal direct gestart worden met de 'Waar schijt de koe?'-loterij én de veelbelovende feestavond! Boer Res zal twee koeien loslaten op ons hoofdveld om vervolgens een mooi plekje uit te gaan zoeken om hun behoefte te doen. Poept de koe op jouw gekochte 'Waar schijt de koe?' lotnummer dan win jij de hoofdprijs van maar liefst  €449,-. Ligt jouw vakje naast het winnende vak, dan hoef je niet te treuren en win je €50 euro (schuin aangrenzend) of €75 euro (recht aangrenzend). 

  Terwijl de koeien hard hun best doen op ons hoofdveld zal Stefan Storm beginnen met zingen om de sfeer er alvast lekker in te brengen. Na de muzikale noten van Stefan zal het DJ duo Dave & Jeff het van hem over nemen om ons vervolgens op te maken voor de hoofdact van de avond. Na eerder Pascal Redeker en Henk Dissel te hebben gehad in onze kantine, zal dit jaar niemand minder dan de enige echte John West een optreden geven! Vervolgens feesten we met onze DJ's nog even lekker. 

  De toegang is uiteraard gratis. Om mee te doen aan de 'Waar schijt de koe?'-loterij kunt u loten kopen. Deze loten zijn verkrijgbaar bij de jongens van de selectie en bij de dames van de lotenverkoop op zaterdagmiddag voor de wedstrijd van het 1e elftal. Ook zullen er op zaterdag ochtend (11 en 18 mei) jongens van de selectie op het sportpark lopen om loten te verkopen.    

  De toegang is uiteraard gratis.

  Heb je vragen of wil je alles in de gaten houden met betrekking tot dit evenement? Kijk dan vooral even op de Facebook, Instagram, website en Twitter van FC Castricum. 

  En vergeet vooral niet te liken.

  SAVE THE DATE: 25 mei 2019!