• FEESTELIJKE SLOTDAGTRAINING

 • Zaterdag 8 juni jongstleden stond de FCC Slotdag op het programma voor de jeugd van de Mini’s tot en met O12. Tot grote spijt van de slotdagorganisatie moest het besluit worden genomen om de slotdag niet door te laten gaan. Het slechte weer gooide behoorlijk roet in het eten. Door de harde wind was het niet verantwoord om bepaalde spelactiviteiten op te zetten. Door een stuk ondersteuning vanuit de ‘Vrienden van FCC’ kon er nagedacht worden over een positieve oplossing. En vrijwel direct werd besloten om de feestelijk activiteiten ter afsluiting van het seizoen niet geheel af te blazen, maar om deze te verplaatsen naar de afsluitende training op woensdag 12 juni.

  Wederom leken de weergoden de spelbrekers te worden, want ook op woensdag 12 juni leek het wel herfst. Ondanks de vele regen liet de organisatie zich opnieuw niet uit het veld slaan. In plaats van direct te starten met de buitenactiviteiten werd de bingo, onder bezielende leiding van Willem Roemer, met veel enthousiasme ontvangen door de Mini’s en de O8 jeugd. De feestelijk versierde kantine vormde het decor hiervoor, en alle bingo spelers gingen uiteraard met een leuk prijsje naar huis.

  Gaandeweg de middag klaarde het weer op en konden de buitenactiviteiten toch nog starten. Er stonden diverse spellen opgesteld, waaronder het prijsschieten in het gatendoek. Maar ook de tegelrace, het flessenvoetbal en er werd onderling een partijtje gespeeld. Met een grote opkomst en het betere weer kon iedereen toch nog volop genieten van alle activiteiten. Aan het einde van de feestelijke middag was er voor iedereen patat en limonade en ontvingen de winnaars van het prijsschieten per leeftijdscategorie een mooie trofee.

  Als slagroom op het toetje kreeg iedereen namens de sponsorcommissie nog een lekkere traktatie mee naar huis.

  Op deze manier werd het seizoen gelukkig alsnog zeer gezellig afgesloten.

  Klik hier voor fotoreportage.