• De Foresters winnaar Johanna's Hof U11 Top Tournament

 • De  Foresters is de winnaar van de jubileumeditie van het Johanna's Hof U11 Top Tournament. De voetballers uit Heiloo waren volgens de kenners een van de kanshebbers op de eindzege. Uiteindelijk speelde De Foresters die finale niet tegen titelverdediger en topfavoriet Spartaan'20 of het vooraf hoog ingeschatte Katwijk. Ook AFC'34 werd genoemd als potentiële winnaar en was uiteindelijk de tegenstander van De Foresters. De Alkmaarders hadden met veel overmacht de finale gehaald en waren licht favoriet in deze Noord-Hollandse eindstrijd. Met een 2-0 ruststand in het voordeel van De Foresters gaf niemand meer een cent voor de kansen van AFC'34. Onder aanvoering van Melle Roede, die werd uitgeroepen tot beste speler van het toernooi, kwam AFC'34 terug tot 2-2. Een verlenging lag in het verschiet, maar in de slotseconde besliste De Foresters de wedstrijd alsnog.

  Roede kroonde zich met tien doelpunten ook tot topscorer van het toernooi. GVAV Rapiditas-doelman Finn van Dijk werd uitgeroepen tot beste doelman van het toernooi.

  FC Castricum begon het toernooi goed met een gelijkspel (0-0) tegen sc Feyenoord. Hoewel de ploeg van trainer Milo van der Steen het vrijwel iedere tegenstander moeilijk maakte, kon het verder geen potten breken. FC Castricum eindigde als zestiende.

  De prijzen van de Johanna’s Hof U11 Top Tournament loterij zijn gevallen op de volgende lotnummers:
  1e prijs lotnummer 65
  2e prijs lotnummer 384
  3e prijs lotnummer 277

  Alle prijzen zijn door de prijswinnaars afgehaald.

  (Foto door Paul van der Molen)