• GEHAVEND CASTRICUM ONDERUIT BIJ FLAMINGO’S 64

 • Het team van Jeroen Kroes was niet compleet zaterdag door blessures en al zag het daar in de eerste helft zeker niet naar uit verloor het met 4-3 van de Flamingo’s 64.

  FC Castricum ging voortvarend van start, in de 8ste minuut had het de 1ste kans al, Bas v/d Werf kopt net over, nog geen vijf minuten later is het wel raak, Bas v/d Werf kopt nu prima in door een hoekschop van Max Lodewijks, de eerste echte kans voor Flamingo’s is meteen raak, in de 34ste minuut brengt Ruben Beentjes de bal voor het Castricummer doel en wordt prima ingekopt door Khalid Ezhar.

  FC Castricum komt vlak daarna weer op voorsprong door een geweldige actie van Martijn van Duivenvoorde die de bal strak voor het doel brengt en door Erwin van Velzen keurig wordt ingeschoten, in de blessure tijd van de 1ste helft komt Flamingo’s weer op gelijke hoogte door een toegekende strafschop die door Ruben Beentjes netjes in de kruising wordt geschoten,2-2.

  In de 2de helft komt FC Castricum snel op voorsprong door een wereldse aanval over rechts, de Flamingo’s werden volledig weggetikt en met een loep zuivere voorzet van Sebastiaan Weber weet Bas v/d Werf magistraal in te tikken,2-3, Maar wederom krijgt FC Castricum de deksel op zijn neus gedrukt, 20 minuten later kopt Maurice Gijzen voor Flamingo’s de gelijkmaker in.

  In de 84ste minuut legt de scheidsrechter bij een genomen hoekschop voor Flamingo’s de bal op de stip, een hele dubieuze beslissing die uiteindelijk de wedstrijd kost voor FC Castricum.
  Joop Bakker