• GROTE CLUBACTIE ZATERDAG 18 SEPT. VAN START

 • Castricum, 16 september 2021 – Deze week zijn de Grote Clubactie verkoopboekjes uitgedeeld aan alle jeugdleden tot en met onder 13. Vanaf zaterdag 18 september mogen de loten verkocht worden.

  Afgelopen jaar hebben we met deze actie een mooi resultaat behaald. Van het opgehaalde bedrag zijn 6 nieuwe doelen voor de jeugd aangeschaft, waarvan 2 verrijdbare doelen voor het kunstgrasveld.  Het zou fantastisch zijn als we dit jaar weer een mooi resultaat kunnen halen.

  Het doel voor dit jaar is de aanschaf van een penalty gatendoek om te gebruiken tijdens trainingen en/of evenementen en een extra bijdrage voor jeugdactiviteiten.

  Doe jullie best en verkoop zoveel mogelijk loten! Dan kunnen we met elkaar dit doel bereiken.

  Maar naast dit doel verdien je zelf ook geld door zoveel mogelijk loten te verkopen. Een lot van de Grote Clubactie kost €3,-. Voor elk verkocht lot krijg je € 0,50. De vereniging betaalt voor elk lot €0,60 en houdt dan € 1,90 per lot over. Wordt jij de beste verkoper? Dan krijg je een leuke verrassing!

  Tenslotte nog even de spelregels op een rijtje:

  • Vanaf zaterdag mag je gaan verkopen.
  • Probeer zoveel mogelijk loten via je persoonlijke QR code te verkopen. Deze QR code is voorop het boekje geplakt.
  • Het verkoopboekje vóór 27 oktober inleveren in de Jeugdbox in de kantine, bij Willie Travnicek (Weegbree 1) of bij Thelma Stet (adres zie brief) in de brievenbus gooien.

  Succes met de verkoop en doe je best!

  Wilt u de club steunen maar is er niemand aan de deur geweest dan kunt u loten kopen via deze link (vanaf zaterdag 18 september) of via een machtiging bij Willie in de kantine.

  https://lot.clubactie.nl/lot/fc-castricum/130599


  Thelma Stet & Willie Travnicek