• GROTE CLUBACTIE ZATERDAG 19 SEPTEMBER VAN START

 • Castricum, 16 september 2020 – Deze week zijn de Grote Clubactie verkoopboekjes uitgedeeld aan alle jeugdleden tot en met onder 13 en MO15. Vanaf zaterdag 19 september mogen de loten verkocht worden.

   Dit jaar is het belangrijk dat er bij de verkoop van de loten rekening gehouden wordt met de coronamaatregelen. Verantwoord loten verkopen langs de deur doe je zo:

  • Houd altijd 1,5 meter afstand aan de deur. Leg het boekje bijvoorbeeld alvast voor de deur neer;
  • Loten kunnen dit jaar ook via een QR code worden verkocht. Vraag kopers om zoveel mogelijk via deze QR code loten te kopen. Lukt dit niet? Vraag dan of de koper zijn eigen pen wil gebruiken.

  Afgelopen jaar hebben we met deze actie een mooi resultaat behaald. Van het opgehaalde bedrag komt er een tafeltennistafel. De aanschaf hiervan is vanwege de coronacrisis wat uitgesteld maar deze wordt op korte termijn besteld en geplaatst.

  Het zou fantastisch zijn als we dit jaar weer een mooi resultaat kunnen halen. Het doel voor dit jaar is de aanschaf van een aantal nieuwe (verrijdbare) doelen voor de jongste jeugd.

  Doe jullie best en verkoop zoveel mogelijk loten! Dan kunnen we met elkaar dit doel bereiken.

  Maar naast dit doel verdien je zelf ook geld door zoveel mogelijk loten te verkopen. Een lot van de Grote Clubactie kost €3,-. Voor elk verkocht lot krijg je € 0,50. De vereniging betaalt voor elk lot €0,60 en houdt dan € 1,90 per lot over.
  Wordt jij de beste verkoper? Dan krijg je een leuke verrassing!

  Tenslotte nog even de spelregels op een rijtje:

  • Vanaf zaterdag mag je gaan verkopen.
  • Probeer zoveel mogelijk loten via je persoonlijke QR code te verkopen. Deze QR code is voorop het boekje geplakt.
  • Het verkoopboekje vóór 21 oktober inleveren in de Jeugdbox in de kantine, bij Willie Travnicek (Weegbree 1) of bij Thelma Stet (adres zie brief) in de brievenbus gooien.

  Succes met de verkoop en doe je best!

  Wilt u de club steunen maar is er niemand aan de deur geweest dan kunt u loten kopen via deze link (vanaf zaterdag 19 september) of via een machtiging bij Willie in de kantine.

  https://lot.clubactie.nl/lot/fc-castricum/130599

  Thelma Stet & Willie Travnicek