• GROTE CLUBACTIE ZATERDAG 23 SEPTEMBER VAN START

 • Castricum, 22 september 2023 – Deze week zijn de Grote Clubactie verkoopboekjes uitgedeeld aan alle jeugdleden tot en met onder 12. Vanaf zaterdag 23 september mogen de loten verkocht worden.

  Afgelopen jaar hebben we met deze actie een mooi resultaat behaald.Het zou fantastisch zijn als we dit jaar weer een goed resultaat behalen waardoor er extra geld beschikbaar is voor leuke jeugdactiviteiten zoals het kerstzaalvoetbaltoernooi.

  Doe jullie best en verkoop zoveel mogelijk loten om extra geld te verdienen voor de jeugd! Daarnaast verdien je zelf ook geld door zoveel mogelijk loten te verkopen. Een lot van de Grote Clubactie kost €3,-. Voor elk verkocht lot krijg je € 0,50. De vereniging betaalt voor elk lot €0,60 en houdt dan € 1,90 per lot over. Word jij de beste verkoper? De beste 2 jeugdverkopers ontvangen een mooie FCC t-shirt. 

  Tenslotte nog even de spelregels op een rijtje:

  • Vanaf zaterdag 23 september mag je gaan verkopen.
  • Probeer zoveel mogelijk loten via je persoonlijke QR code te verkopen. Deze QR code is voorop het boekje geplakt.
  • Het verkoopboekje vóór 31 oktober inleveren in de Jeugdbox in de kantine of bij Willie Travnicek (Weegbree 1) of Thelma Stet (adres zie brief) in de brievenbus gooien.
   Mocht je geen verkoopboekje hebben ontvangen maar wil je graag loten verkopen dan kun je een verkoopboekje ophalen in de kantine.

  Wilt u de club steunen maar is er niemand aan de deur geweest dan kunt u loten kopen via deze link (vanaf zaterdag 23 september) of bij Willie in de kantine.

  https://lot.clubactie.nl/lot/fc-castricum/130599

  Succes met de verkoop en doe je best!

  Thelma Stet & Willie Travnicek