• Het Nederlands Kampioenschap VOETBAL TALENTEN TOERNOOI JO9

  Het Nederlands Kampioenschap VOETBAL TALENTEN TOERNOOI JO9 voor de vijfde keer bij FC Castricum !Het Voetbal Talenten Toernooi is het ‘open’ Nederlands Kampioenschap voor alle verenigingen en teams (selectie- en non-selectie teams) in Nederland; 1 van de 3 grote prijzen in het voetbalseizoen naast het competitie-kampioenschap en de KNVB beker. Het landelijke en grote toernooi kenmerkt zich al sinds 2004 door de kernwaarden Gezonde Voeding, Sportiviteit en Teamgeest die tot uiting komen door De Gezonde Voetbalkantine tijdens alle toernooien en het speciale sportiviteitskampioenschap dat op elk toernooi gehouden wordt.

  Het VTT staat bekend om zijn strakke en aangename wedstrijdschema’s waarbij teams in principe steeds een half uur rust tussen hun wedstrijden hebben die altijd leerzaam, leuk en spannend zijn. Met de mooiste voetbaldroom die nu binnen bereik ligt van alle jeugdvoetballers van Nederland: Nederlands Kampioen worden!
  Het VTT is opgebouwd uit Districtskampioenschappen (DK’s) en Nederlands Kampioenschappen (NK’s). Om mee te doen aan het NK moet je een NK ticket verdienen tijdens het districtskampioenschap van jouw voetbaldistrict (Noord, Oost, West I, West II, Zuid I of Zuid II). Dat kan door kampioen, vice-kampioen of derde te worden, of door het sportiviteitskampioenschap te winnen!
  Het duurt nog even maar zet zondag 22 april alvast maar in uw agenda om te genieten van jeugd voetbal van de bovenste plank. Het VTT opent traditioneel met de openingsceremonie waarop ons volkslied "Het Wilhelmus" wordt afgespeeld door Fanfare orkest Emergo. De burgemeester van Castricum, de heer Toon Mans, zal de openingshandeling verrichten.
  Clubs uit alle windstreken van Nederland zullen zich 22 april bij FC Castricum melden, zie onderstaande tabel.

  Het Voetbal Talenten Toernooi stimuleert de brede groep voetbal talenten - meer en minder getalenteerd - met prestigieuze kampioenschappen waarbij rekening wordt gehouden met de brandstof die we onze jeugdvoetballers geven en het belang van sportiviteit en teamgeest in de sport.Het Voetbal Talenten Toernooi wordt ondersteund door Stichting VTT en staat onder leiding van oprichter Roon Staal. Na in 2004 met 1 VTT te zijn gestart telt het VTT inmiddels meer dan 100 toernooien en werken talrijke gastclubs en voetbaliefhebbers in alle hoeken en dialecten van het land aan Nederlands grootste, sportiefste, gezondste en spannendste jeugdvoetbal toernooi: Het Voetbal Talenten Toernooi.

  Inmiddels hebben reeds onderstaande clubs zich geplaatst voor het NK onder 9 jaar.

  Deelnemers en poule indeling: