• Hoe is het met ... Alex Admiraal?

 • Selectiespeler en lid van de sponsorcommissie Alex Admiraal is al een paar maanden niet meer gezien op ons sportcomplex, omdat hij een grote reis maakt. Tijd om te horen hoe het met hem gaat!

  Hoe zagen de afgelopen maanden er voor jou uit?

  Op 9 december ben ik alleen vertrokken via Shanghai naar Auckland in Nieuw Zeeland. Daar heb ik een motor gekocht en ben ik mijn reis begonnen. Na 3 maanden alle uithoeken van Nieuw Zeeland te hebben ontdekt ben ik via Melbourne naar Sydney afgereisd om 2 maanden te werken. Momenteel ben ik bezig met een roadtrip langs de East Coast van Australië.

  Met wie heb je gereisd?

  Dit heb ik deels alleen gedaan maar deels ook met backpackers die ik onderweg heb ontmoet. Tijdens zo'n reis ontmoet je enorm veel mensen die in hetzelfde schuitje zitten wat het reizen alleen maar leuker maakt. Daarnaast heb ik ook erg veel inwoners van beide landen leren kennen en al veel van beide culturen gezien.

  Wat heb je meegekregen van het kampioenschap van eerste?

  Het kampioenschap heb ik op de voet gevolgd door middel van Whatsapp en Facebook. Voor ik op reis ging heb ik nog een periode gevoetbald en aan de groep en de trainers merkte je al meteen dat dit een topjaar zou worden. Nu ook het 2e zichzelf gehandhaafd heeft is het maximaal haalbare bereikt. Gelukkig heb ik het kampioensfeest van het 2e nog vers in mijn geheugen maar het liefste had ik er natuurlijk bij willen zijn, al mag ik echter niet klagen hier!

  Wat mis je het meest?

  Mijn moeder natuurlijk ;). Eerlijk gezegd mis ik weinig heel erg. Tuurlijk mis ik de zaterdagen bij de voetbal en mijn vrienden maar aangezien ik weet dat ik rond Augustus weer terug ben ik alles wel te overzien.

  Hoe ziet de komende tijd er uit voor jou?

  Ik zit nu ter hoogte van Byron Bay en ik zal de roadtrip langzaam vervolgen richting Cairns en uiteindelijk eind juni eindigen in Darwin. In juli zal ik nog een maand Thailand meepakken alvorens ik weer terugkeer in Nederland.

  Wanneer zien we je weer schitteren op de Castricumse velden?

  Als alles meezit ben ik er met de voorbereidingen van volgend seizoen weer bij en zal ik vanaf de eerste wedstrijd er weer bij zijn!