• IN MEMORIAM BRAM MIZEE 1925 - 2021

 • Op 7 april overleed erelid Bram Mizee op 96-jarige leeftijd.

  Hij verhuisde begin jaren ’50 met zijn echtgenote en hun twee zoons Peter en Dick vanuit Alkmaar naar Castricum en ging werken als hoofd bouwkundige dienst op Duin en Bosch. Het gezin kreeg de ‘broederwoning’ Dr. Ramaerlaan 15 toegewezen, waar Bram tot zijn verhuizing naar de Santmark in november 2018 woonde.

  Bram heeft zich zo’n 30 jaar ingezet voor de jeugd van CSV. Hij werd jeugdleider en nam namens de afdeling Jeugd zitting in het bestuur. Ook was hij actief voor de pupillencommissie en stond jarenlang aan de basis van het toernooi in het kader van een uitwisseling met De Meteoor in Amsterdam-Noord.

  Daarnaast heeft Bram lange tijd samen met Jan Boesenkool en Ben Kroesen wekelijks de clubkrant gedrukt. Dat gebeurde in het clubhuis aan de Zeeweg. Een anekdote vertelt dat het daar een keer bijna mis ging, toen de auto met clubbladen in de sloot belandde en de kranten in het water dreven. Door ze vervolgens aan de waslijn bij Bram thuis te drogen, konden ze later toch nog worden bezorgd…

  Als dank voor zijn vele verdiensten voor CSV werd Bram Mizee tijdens de algemene ledenvergadering van 24 mei 1982 tot erelid benoemd. Vijf dagen later werd er voor hem en Ben Kroesen een afscheidswedstrijd tussen oud-pupillen georganiseerd.
  Wij zullen Bram herinneren als een betrokken verenigingsman. Hij rust in vrede.

  Hans Boot

  Voor rouwbrief klik hier