• IN MEMORIAM MARJA CEULEN

 • Zondag 17 juli kreeg ik het trieste bericht dat Marja Ceulen in de nacht van zaterdag op zondag plotseling was overleden.

  Marja heeft zich vele jaren ingezet voor de vereniging. Ze stond één keer in de 4 weken ’s ochtends in de kantine, de eerste jaren nog bij SCC en na de fusie bij FC Castricum. Ze heeft dit zeker meer dan 30 jaar gedaan en dacht nog niet aan stoppen. Er kon altijd een beroep op haar gedaan worden als er buiten haar eigen dienst een gaatje in het rooster viel. Als ze kon, dan stond ze graag klaar om te helpen. Tijdens de jeugd- en schoolvoetbaltoernooien was ze ook altijd van de partij en bemande ze de snoephoek.

  Haar vaste kantineploeg, Jan, Brenda en ikzelf, zullen haar ontzettend gaan missen. We hebben altijd met veel plezier en de nodige lol met haar samengewerkt. Onze maandelijkse kantinediensten draaiden eigenlijk vooral om gezelligheid en even bijkletsen. Als je al zoveel jaren een team vormt dan ontstaat er een vriendschap, waarbij lief en leed binnen de gezinnen met elkaar wordt gedeeld.Het is nauwelijks te bevatten dat wij straks het nieuwe seizoen zonder haar moeten starten.

  FC Castricum heeft een zeer trouwe vrijwilligster verloren. Ze zal gemist worden, in onze kantine maar nog meer daarbuiten. 

  Namens FC Castricum wens ik Dick, Martin, Cindy, Lars, de kleinkinderen en verdere familie heel veel kracht en sterkte toe in deze hele moeilijk tijd.

  Willie Travnicek 

  De crematie heeft inmiddels plaatsgevonden.