•  

   

   

  Jaarverslag kantinecommissie FC Castricum seizoen 2022-2023

  Bezetting

  De kantinecommissie bestond het afgelopen seizoen uit:

  Voorzitter                     : Jan Lute
  Penningmeester/Inkoop : Willie Travnicek
  Secretariaat                  : Brenda Travnicek
  Kas/sleuteladres           : Marga Schoenmaker
  Ondersteunend             : Martijn Nieuwenhuijs
  Ondersteunend             : Nico Zoon

  Omschrijving van de vaste werkzaamheden en doelstellingen van de commissie

  De taken van de commissie bestaan uit:
  - het opstellen van de kantineroosters.
  - het op peil proberen te houden van het aantal kantinemedewerkers.
  - het beheren van kas en sleutels en het samenstellen van het assortiment, de prijsstelling en het verzorgen van de inkoop.
  De commissie zorgt voor de kantinebezetting tijdens de competitiewedstrijden, op doordeweekse avonden en bij toernooien en evenementen.

  Jaaroverzicht 
  Na drie seizoenen eindelijk weer een seizoen zonder beperkingen en maatregelen. Met het zomeravondvoetbal en de CAL-CUP maakt de kantine een vliegende start. Naast de gewone zaterdagen was het weer gezellig druk in onze kantine tijdens de pubquizen, klaverjasavonden, slotavond van het kerstzaalvoetbal, de strandloop en de schoolvoetbaldagen. Hoogtepunt qua omzet was zeker weer het Waar Schijt de Koe feest. Het seizoen werd afgesloten met een succesvol Johanna’s Hof Klaas Peijstoernooi..

  Financiën
  Met een omzet van € 134.500 de hoogste omzet in jaren. Een heel mooi seizoen dus.
  Ook in de kantine hebben we te maken met stijgende prijzen. Een prijsverhoging in januari was niet te vermijden. We blijven ons best doen om zo voordelig mogelijk in te kopen, maar ook dit seizoen ontkomen we er waarschijnlijk niet aan om de prijzen op enig moment te verhogen.

  Sinds april zit er naast statiegeld op plastic flesjes ook statiegeld op blik. De opbrengst van het statiegeld levert een leuk extraatje op voor de club.

  Kantinebezetting
  Helaas zijn er wat vaste krachten aan het einde van het seizoen gestopt. Met name in de ochtenden zijn we nu dringend op zoek naar extra hulp. Tot die tijd proberen we het rooster rond te krijgen met de nodige oproepkrachten.

  Samengevat, 2022/2023 is, dankzij de vele georganiseerde activiteiten en iedereen die in de kantine geholpen heeft, een topseizoen geworden!