• JEUGD FC CASTRICUM EN VITESSE'22 GENIET VAN AFSLUITENDE TRAINING

  • Castricum, 26 juni 2020 – Om de jeugd van FC Castricum in de leeftijdscategorieën JO8 tot en met JO12 wat meer uitdaging te bieden tijdens de trainingen in coronatijd, werd er voor de deelnemende teams drie keer een gezamenlijk trainingsmoment gecreëerd. De eerste twee momenten waren bij Vitesse’22 en zaterdag 20 juni was de afsluitende gezamenlijke training op Sportpark Noord End bij FC Castricum.

    Een onderlinge trainingspartij was de hoofdmoot van de gezamenlijke trainingen. Uiteraard was er een warming-up en de training werd afgesloten met het nemen van penalty’s. Dit alles was onder het toeziend oog van een handjevol begeleiders en conform de coronaprotocollen en richtlijnen.
    Onder stralende en zomerse omstandigheden werden de trainingspartijen gespeeld en halverwege werden de teamleden voorzien van limonade en de begeleiders van koffie of thee.
    Ter afsluiting kreeg iedereen een verkoelende versnapering in de vorm van een waterijsje, en hiermee kwam een meer dan enerverend seizoen ten einde. Nu eerst genieten van de zomervakantie, en daarna op naar het volgende seizoen, waarbij we hopelijk zonder al te veel restricties kunnen genieten van het voetbal. Zowel als spelers, maar ook als toeschouwers.

    Een fijne zomer toegewenst!