• JO12-1 RUIME WINST OP ADO’20 JO12-2

• Nadat we de eerste twee bekerwedstrijden hebben gewonnen van de Rijp (met 9-3) en V.V. Bergen (met 4-3) speelden we zaterdag 14 september uit tegen ADO’20.
    Wij hadden Melle vandaag uitgeleend aan de JO12-2 en ik was helaas nog geblesseerd, dus kon niet spelen. We hadden dus 1 wissel.

We begonnen goed, Veron scoorde al snel het eerste doelpunt. Een tijdje daarna scoorde Dien een tweede doelpunt. Door een misverstand achterin scoorde de tegenpartij helaas en werd het 1-2. Even later maakten ze nog een doelpunt en werd het gelijk. Gelukkig maakte Stan voor de rust nog 2-3.
    Wij bleven in de rust op het veld, want het was mooi weer. We gingen limonade drinken en bespreken wat er beter kon.

Toen begon de 2e helft. Na ongeveer 10 minuten zette Thijs ons op 2-4. Nog 10 minuten later schoot Morris van verre afstand op doel en Thijs kopte voor de zekerheid de bal nog een stukje door in het doel, 2-5. Hierna werd het een beetje rommelig door blessures. Er stond iemand op Thijs zijn hand, Morris kreeg noppen in zijn bovenbeen en Stan ging door zijn enkel. Toch zette het team door, alleen Stan kon niet meer verder.

Veron scoorde in de laatste 5 minuten nog twee keer, het laatste doelpunt was een mooi hakje. We wonnen dus met 2-7, goed gedaan jongens!
    Ik hoop dat ik volgende week weer mee kan doen en dat Stan zijn enkel snel weer beter is.