• JO12-1 SCHIET UIT DE STARTBLOKKEN IN HET LAATSTE BLOK VAN DE COMPETITIE

 • Na een klinkende 6-1 op DEM JO12-3 vorige week, mocht de JO12-1 deze zaterdag aantreden in en tegen Uitgeest JO12-2. Lekker op tijd, dus iedereen had daarna nog wat aan zijn dag.

  Met Floris als assistent coach van Roy en Rogier, begon het team lekker fel aan de wedstrijd. Floris zullen we door een gebroken enkel minimaal 3 weken moeten missen. Beterschap Floris!

  De eerste kansen werden snel gecreĆ«erd met mooi samenspel. Dit resulteerde in de 0-1 en 0-2, die bijna identiek tot stand kwamen. Een corner van Max werd strak ingekopt door Florian. Dex en Tobias tekenden nog voor rust voor de 0-3 en 0-4. 

  In de rust kregen de spelers een compliment voor het spel van de eerste helft en de motivatie om vooral zo door te gaan. Vooral het samen aanvallen en samen verdedigen (snel omschakelen) ging erg goed. Helaas lukte het niet om het mooie spel voort te zetten in de tweede helft. Mede door het vaak lompe spel van de tegenstander kwam het team steeds moeilijker aan voetballen toe. Maar ze lieten zich er ook niet door gek maken, wat een groot compliment waard is!

  Vlak voor tijd wist David nog de 0-5 eindstand op het scorebord te zetten. En door strak verdedigend werk van Seppe, Yuna, Marley, Florian, Mats en Amar werd de 0 gehouden. Top!
  Na 2 wedstrijden in het laatste blok van de competitie heeft de JO12-1 dus de perfecte score van 6 punten en een doelsaldo van +10. Wat een weelde!

  Aanstaande zaterdag spelen deze toppers om 10.00 uur thuis tegen SVIJ JO12-1. Komt dat zien en moedig deze helden aan naar de volgende overwinning!