• JO14 1 GEEFT JARIGE COACH JOEP KORNBLUM MOOI CADEAU

  • Zaterdag 13 april stond ADO’20 op het programma voor de JO14 1. Bij de vorige ontmoeting was er een 2-0 voorsprong weggeven, waardoor de 14 1 extra gemotiveerd was om nu wel te winnen. Ook wilden de spelers een mooi cadeau aan hun coach geven, die deze dag zijn 21e verjaardag vierde.

    Met de plannen was dus niks mis, maar de start verliep net iets anders. In plaats van 1-0 voor te komen, was het ADO’20 die op voorsprong kwam. Even wakker worden dus! Louie zorgde ervoor dat de stand snel weer gelijk werd getrokken. Niet veel later maakte Timo er, na een mooie voorzet van Jens, 2-1 van. Het team zat weer op schema. Thijs vond een 2-1 voorsprong net te kort om de rust mee in te gaan, waarna Thijs besloot er 3-1 van te maken. Meteen was het rust en kon er genoten worden van een bekertje limonade en voorbereiden op de 2e helft.

    Iedereen kwam met zelfvertrouwen het veld weer op, waar het even wachten was op de tegenstander. Tijd om de score uit te breiden en de punten te pakken. De rust had Thijs zeker goed gedaan, want met een fantastische actie en een nog mooier schot joeg Thijs de bal in de kruising. Thijs was los, hij bleef maar gaan en nam het team op sleeptouw. Elise besloot er nog een doelpunt bij te maken en zette de stand op 5-1. ADO’20 gaf niet op en zag dit beloond worden met een 5-2 en vervolgens ook nog een 5-3.

    Bijna leek het erop dat er nog een paar spannende laatste minuten gespeeld moesten worden. Door een polletje miste keeper Robin de bal en moest aan de noodrem trekken. Dit deed hij gelukkig net buiten het strafschopgebied.  Robin moest er wel even af met geel en Daan stond meteen klaar om het doel te verdedigen. Daan werd gesteund door Mats, die hem meteen kwam steunen en coachen bij het doel. De vrije trap ging vervolgens ruim over, waardoor er geen 5-4, maar nog steeds 5-3 op het scorebord stond. Daan werd die laatste minuten niet meer gepasseerd, eindstand 5-3 en 3 punten voor FCC. Coaches Joep en Mats waren weer trots op hun spelers die een goede wedstrijd hadden gespeeld. 3 punten, een mooi cadeau voor de jarige Jo(e)p.