• KNVB REGIOCUP

 • Gisteren is definitief bekend geworden dat vanaf volgende week, te weten zaterdag 5 juni, de Regio Cup voor de jeugd van start gaat.
  Na bijna een compleet seizoen van geen officiële wedstrijden is dit natuurlijk een fantastisch bericht.

  Alle jeugd teams tot JO18 van FC Castricum staan ingeschreven, de Regio Cup zal alleen plaats vinden in de maand juni.
  NB De Regio Cup is t/m JO18 wat betekend dat onze JO19-1 en JO19-2 teams niet door de KNVB worden ingedeeld.

  Nadere info volgt via de site van FC Castricum.
  Hou het wedstrijd programma op de site vanaf 31 mei daarom goed in de gaten.
  Zie ook onderstaande mededeling van de KNVB:

  KNVB Regiocup voor jeugd:
  Maandenlang was het niet mogelijk; het spelen van wedstrijden tegen gelijkwaardige teams van andere verenigingen. En dat is natuurlijk waar je als voetballer het meeste plezier aan beleeft!
  Om die reden starten we de voorbereidingen voor het spelen van de KNVB Regiocup voor de jeugd op de volgende speelweekenden: 5/6 juni, 12/13 juni, 19/20 juni en 26/27 juni.
  Dit betekent dat we, op basis van de poule-indelingen die al eerder gepubliceerd zijn, nu het wedstrijdprogramma opbouwen.
  We streven ernaar het programma op maandag 31 mei aan het einde van de dag te publiceren in Sportlink en de Voetbal.nl-app.

  De samenstelling van teams mag gedurende de Regiocup wisselen. Enige vereiste is dat spelers dit seizoen ingeschreven staan als lid van jouw vereniging én dat ze uitkomen in de juiste leeftijdscategorie.
  Mocht er op één van de speeldagen geen wedstrijd gepland staan voor één van de ingeschreven teams van jouw vereniging, staat het iedereen natuurlijk vrij in onderling overleg een oefenwedstrijd te organiseren.

  We hopen dat verenigingen die deelnemen aan de KNVB Regiocup ditzelfde doel nastreven.
  Laten we er gezamenlijk voor gaan zorgen dit vervelende seizoen toch nog mooi af te sluiten!