• Kolping Boys JO10-5 FC Castricum JO10-2

 • Vandaag 14 oktober moesten we vroeg uit de veren. Ik ben altijd vroeg wakker, dus dat was geen probleem. We moesten om 8.00 uur verzamelen bij FCC om 9.00 in Alkmaar te spelen tegen de “Kolping Boys”.
  Het is lekker weer en de zon schijnt. Helaas is Morris er vandaag niet bij.
  Mourad en Kitty coachen ons vandaag en vertelden ons dat we goed moeten overspelen in de wedstrijd.
  Eenmaal gestart, kregen we gelijk veel kansen. We speelden heel goed met elkaar over daarom kon Oscar al vrij snel het eerste doelpunt maken.
  We hadden heel veel bal bezit en al vrij vlot volgde een tweede prachtige goal van Melle met een goede voorzet van Dien. Daarna volgden er nog meer aanvallen van o.a. mijzelf, Brecht, Melle, Jurr, Julian en Dien. Nog voor de rust was het 8-0 voor Castricum!
  De tweede helft ging ook heel goed. We gingen gelijk in de aanval. En onze ouders hebben ons ook goed aangemoedigd. De tegenstander deed wel heel erg zijn best maar wij pakten de bal telkens goed af.
  Dien scoorde al in de 2e minuut de 9-0. Ook kreeg we mooie kansen uit een corner. Met een voorzet van Jurr kon Dien weer scoren. Doordat Brecht en ik goed samenspeelde kon Brecht nog een keer scoren. Stijn maakte de 16-0 en toen was de wedstrijd afgelopen.
  Wat een leuke wedstrijd vond ik het. En ik heb nu al zin in de volgende wedstrijd.
  Groetjes Thijs de Jager